Skocz do zawartości

[Inne] Tworzę pluginy na zamówienie

Alerias

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nazywam się Patryk i chcę zaproponować wam, użytkownikom forum, moje usługi. Tworzę pluginy na zamówienie bądź konfiguruję już powstałe. Zacząłem się tym zajmować stosunkowo niedawno, bo dopiero trzy miesiące temu, ale na prawdę dobrze sobie z tym radzę. Zacznijmy od tego, że nie mam zamiaru tracić czasu na oferty typu: ''Ranga na serwerze'', tworzę pluginy tylko i wyłączne za doładowania do Orange bądź Play, jeśli doładowanie nie odpowiada mogę też przyjąć płatności SMS i Przelewy. Ustalaniem cennika będę zajmował się na bieżąco, zależy on bowiem od czasu jaki włożę w tworzenie danego pluginu. Stworzenie i skonfigurowanie pluginu do minecraft, zajmuje mi około kilku minut do 3h, w zależności od poziomu skomplikowania danego pluginu.

Zainteresowanych moją ofertą, zapraszam do pisania wiadomości na PW, tam podam kontakt, np. skype i ustalimy wszystko.

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Inne] Tworzę pluginy na zamówienie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...