Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w Stranded 2.

MrEmicon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim problemem w tej grze jest to, że odkąd zaktualizowałem sterowniki całego sprzętu, gra zaczęła lagować i pojawiają sie inne kolory niż powinny być. Myślę, że to przez zaktualizowanie sterowników karty graficznej, ale nie jestem pewien. Czy istnieje możliwość zagrania w tą grę z lub bez aktualizacji czegokolwiek w systemie? Z góry dziękuje!

Opublikowano

Próbowałeś przeinstalowywać stery ? gra raczej nie jest wymagająca aż tak bardzo może coś ci z kartą się stało sprawdź inne gry

oabpsw.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z takim sprzętem to wątpię by jakakolwiek inna gra survival poszła na moim kompie :C

Ja uwielbiam gry survival co np. musisz zdobywać surowce na schronienie, jedzenie i wodę itp. itd. No taki zwykły survival, a że ta jest jeszcze darmowa i jest całkiem sporo modów to z ogromną chęcią w nią bym pograł, a że laguje to już nie mam pojęcia co z tym zrobić :/

Jak na razie chce próbować jeszcze przez jakiś czas bo naprawdę chciałbym w nią pograć. 

Mógłbym jeszcze raz zaktualizować sterowniki lecz (co mnie dziwi) zapomniałem jak :/

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał jak automatycznie zaktualizować sterowniki :P

Z góry dzięki !!!!!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Może zmniejsz sobie detale w ustawieniach gry.

To raczej by nie pomogło, ponieważ już grzebałem trochę w ustawieniach. Kiedyś normalnie działała, ale po zaktualizowaniu sterowników, zaczęła lagować. Spróbuje dziś manualnie zaktualizować sterowniki i zobaczy czy to coś da. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...