jasso Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, dzisiaj wykupiłem sobie serwerek z pakietu Creative na mineserv.eu. I rodzi się problem, nie mogę uruchomić serwera a gdy już to zrobię mody nie działają.Co jest nie tak?-Gdy usunę bukkita (serwer na modach go nie potrzebuje i ja tym bardziej...) W konsoli wyskakuje mi błąd,-Gdy wgram go ponownie serwer się odpala ale mody nie działają (np: Mo creatures nie działa na serwerze aczkolwiek jajko spawnujące to i tamto wziąść mogę ale nie mogę go użyć)W ustawieniach serwera mam coś takiego:AKTUALNA LINIA STARTOWA: java -Xincgc -Xms1024M -jar craftbukkit.jar nogui.A powinno być:java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui.Tu się rodzi pytanie, co mam zrobić aby mody działały;[ czy da się jakoś zmienić tą linię startową, lub zmienić typ silnika na inny Bo mam już serdecznie dosyć ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacuu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 napisz do nich powini ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasso Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Istnieje ktos kto potrafi pomoc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samosss Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Problem jest w serwerowni napisz do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujcioCreeper Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zmień silnik na Spigota z McPc+ Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniaczek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Napisz do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasso Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 @WujcioCreeperZmieniłbym jednak mcpc+ nie jest dostępny na wersję 1.5.1 Spigot jest ale mcpc niestety 1.5.2 <. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EKO-TechCraft Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 @WujcioCreeper Zmieniłbym jednak mcpc+ nie jest dostępny na wersję 1.5.1 Spigot jest ale mcpc niestety 1.5.2 <. Jakieś pomysły? Na jaka wersje jest ten serwer MC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.