Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod a wykrywacz kamieni metin

zuBi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbowałam kilkakrotnie i być może ja coś źle robię, choć to mało możliwe :D i idzie trochę, zatrzymuje się, idzie w inną stronę postać, i tak w kółko :P

Opublikowano

Na metiny działa, aczkolwiek ma parę błędów które ja sobie poprawiłem :)

-metiny z map 90 - nie wyszukuje

-niedodane wszystkie standardowe bosy

-wiedźma oraz genki z groty też niedodane

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Spróbowałam kilkakrotnie i być może ja coś źle robię, choć to mało możliwe :D i idzie trochę, zatrzymuje się, idzie w inną stronę postać, i tak w kółko :P

Też tak mam, chwile idzie, zatrzymuje się, i kręci się znowu gdzieś a metina i tak nie znajdzie :>

Raz mi się udało ale to metka widziałem na horyzoncie więc wiesz.. ;)

Opublikowano

Te początkowe metiny wyszukuje, ale buguje te na mapach 90 bodajże.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam, czy ten wykyrywacz na kamer modzie działa poprawnie? czy doprowadzi mnie do kamieni metin czy nie ma sensu go uzywac?

O ile się nie mylę ten wykrywacz zaprowadzi cię do metina jedynie wtedy gdy jest on w polu widzenia (Czyli wychodzi na to, że jak ty metka nie zobaczysz to wykrywacz zobaczy i poprowadzi do niego) Tak to działa poprawnie, ale ma kilka błędów.

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...