Zdomorowocor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Elektryk czy elektromechanik pojazdów samochodowych ( wszystko zawodówka ) co lepsze ? szczerze nie znam się na samochodach, wolę komputery, ale co robi elektryk i co robi elektromechanik pojazdów samochodowych ? co jest bardziej opłacalne w przyszłości ? chcę się przenieść do zawodówki z technikum i po zawodówce skończyć technikum zaocznie, więc co mi polecacie bardziej elektromechanik czy elektryk ? Odnośnik do komentarza
RahuKozak Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Moim zdaniem są to podobne profile, lecz jeżeli nie znasz się nic na autach to może łatwiej będzie zwykłego elektryka? ;d QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB) Odnośnik do komentarza
WaterAqua Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bierz elektromechanika, ładniej brzmi. Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kucharz małej gastronomii. Jestem w 2giej zawodowej i mam tak: Szkoła: Poniedziałki, środy, czwartki. Praktyki: Wtorek, piątek. czasami w czwartek idę na praktykę, bo jest ładna/śliczna praktykanta w czwartek, podobna do byłej GM'y - Miyoshi, oczy czarne - etc. bez gif Odnośnik do komentarza
Savien Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Elektryk Odnośnik do komentarza
UniBag Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Elektryk zdecydowanie Zajrzyj na bloga -> Click Odnośnik do komentarza
Hardy. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie lepiej skończyć technikum? Dostajesz maturę i zawód, a po zsz masz tylko zawód. Wolisz dlużej się uczyć? Odnośnik do komentarza
matheeo1337 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Elektryk czy elektromechanik pojazdów samochodowych ( wszystko zawodówka ) co lepsze ? szczerze nie znam się na samochodach, wolę komputery, ale co robi elektryk i co robi elektromechanik pojazdów samochodowych ? co jest bardziej opłacalne w przyszłości ? chcę się przenieść do zawodówki z technikum i po zawodówce skończyć technikum zaocznie, więc co mi polecacie bardziej elektromechanik czy elektryk ? Pytać się o wybór szkoły na mpc to strzał z M82A1 w stopę... Jakbym miał taki wybór to brałbym elektromechanika. Elektryk robi "okablowanie", tak to najprościej można opisać, przychodzi do domu i robi całą instalację elektryczną, elektronik zajmuje się elektroniką - układy scalone i tego typu systemy, prawidłowe podłączenia itd. Na twoim miejscu brałbym elektromechanika. Nie lepiej skończyć technikum? Dostajesz maturę i zawód, a po zsz masz tylko zawód. Wolisz dlużej się uczyć? Może sobie nie radzi... fuck logic. Kucharz małej gastronomii. Jestem w 2giej zawodowej i mam tak: Szkoła: Poniedziałki, środy, czwartki. Praktyki: Wtorek, piątek. czasami w czwartek idę na praktykę, bo jest ładna/śliczna praktykanta w czwartek, podobna do byłej GM'y - Miyoshi, oczy czarne - etc. Żenia jak skurwysyn Odnośnik do komentarza
Victoremque Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Idź do technikum, zawodówka to szkoda czasu, nawet jak nie zdasz matury to możesz w przyszłości napisać, a tak po zawodówce masz zamkniętą drogę, większość osób, która skończy zawodówkę już nigdy nie zacznie się uczyć w LO,albo technikum, chociażby zaocznie, po prostu się nie chce albo nie wyrabiają, po za tym towarzystwo w zawodówce zniża normalnego człowieka do poziomu bydła, ja miałem iść do zawodówki, poszedłem na technika informatyka - przemęczyłem 4 lata na prawie samych dwójach (nawet nie myślałem o zdaniu matury)- nie raz miałem komisa, albo zagrożenie , zdałem maturę, obecnie studiuję informatykę , powodzenia Odnośnik do komentarza
peyto666 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Idź do technikum, zawodówka to szkoda czasu, nawet jak nie zdasz matury to możesz w przyszłości napisać, a tak po zawodówce masz zamkniętą drogę, większość osób, która skończy zawodówkę już nigdy nie zacznie się uczyć w LO,albo technikum, chociażby zaocznie, po prostu się nie chce albo nie wyrabiają, po za tym towarzystwo w zawodówce zniża normalnego człowieka do poziomu bydła, ja miałem iść do zawodówki, poszedłem na technika informatyka - przemęczyłem 4 lata na prawie samych dwójach (nawet nie myślałem o zdaniu matury)- nie raz miałem komisa, albo zagrożenie , zdałem maturę, obecnie studiuję informatykę , powodzenia Tak kurwa studiujesz z dwójami co za idiota. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Elektryk Odnośnik do komentarza
LikeYou Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Idź za elektryka , prostszy zawód. Odnośnik do komentarza
sonyerik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Taa tylko mówią elektryk, elektryk, a jak już zbrobisz tego elektryka to i tak roboty nie znajdziesz. Znam full ludu co mają elektryka, a robią przy drzewie, albo na zmywaku za granicą. Odnośnik do komentarza
Nielegalny. Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nie idz do szkoły samochodowej jeżeli pojecia o samochodach nie masz, wiem co mówie. Sam tak zrobiłem i teraz załuje ale na szczescie jeszcze rok.. Idz na Elektryka Odnośnik do komentarza
Victoremque Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tak kurwa studiujesz z dwójami co za idiota. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Odnośnik do komentarza
ComeBack. Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Taa tylko mówią elektryk, elektryk, a jak już zbrobisz tego elektryka to i tak roboty nie znajdziesz. Znam full ludu co mają elektryka, a robią przy drzewie, albo na zmywaku za granicą. Nie wiem w jakiej patologi mieszkasz , ale elektryk ma pewna robotę , jak nie zna umowę to na czarno . Geje to banda chamów importowanych z zagranicy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.