xKoRnIx Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześc, szukam "auto kupowanie bryłek" Chodzi o to, że gdy Expie (bot) po przejsciu 2kkk - 0yang i od nowa. Da rade zrobić/ istnieje jakiś skrypt ktory po 500,000,000yang kupi brylke ?? DZIAŁANIE: Bot sprawdza np. co 10min ile mam kasy na koncie Jeżeli będzie te 500,000,000yang Kupi item o id [...] (bryłke) PS. Jest opcja kupna bryły w Pierscieniu Tp. Odnośnik do komentarza
Vassopent Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Gram na dreikon i z tego co zauważyłem to po przekroczeniu 1,5kkk od razu 3 bryłki lądują w eq, kilka razy sprawdzałem i za każdym razem tak miałem. PS. na jakim bocie expisz, jeśli można wiedzieć ? " Ten kawałek będzie leciał w furach wielu, więc pozdrawiam pasażerów, elo " Odnośnik do komentarza
xKoRnIx Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 KamerMod. Gram na dreikon i z tego co zauważyłem to po przekroczeniu 1,5kkk od razu 3 bryłki lądują w eq, kilka razy sprawdzałem i za każdym razem tak miałem. PS. na jakim bocie expisz, jeśli można wiedzieć ? KamerMod. Tam dochodzi do 2kkk ;/ Odnośnik do komentarza
Vassopent Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To na kamer modzie widać normalnie all mapki ? A co do bryłek to przecież gram na tym serwerze i jeśli mi przekroczy 1,5kkk to do razu 3 bryłki lądują w eq... więc nie nie w czym leży problem.. " Ten kawałek będzie leciał w furach wielu, więc pozdrawiam pasażerów, elo " Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.