korek2012 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema, jak zdobyć pomocnika? Bo widziałem, że za niektórymi biegają, i w TuT'ach, że sie przydają.. I jaki najlepszy dla manipulującego czarodzieja? Korek < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProjectX Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Od 16lvlu sie za free dostaje do wyboru 1 z 4 kapłan, pies, mag, tarczownik (proponowałbym kapłana albo tarczownika). Na wyższych lvlach kamienie Ioun albo lepsi kapłani typu llilend czy anioł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek2012 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Co robi kapłan, a co tarczownik? Korek < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besmarzis Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bierz kapłana leczy masakrycznie , miałem tarczownika i robił mniejszą robotę. Mówię to z doświadczenia grania czarodziejem 56 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek2012 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bierz kapłana leczy masakrycznie , miałem tarczownika i robił mniejszą robotę. Mówię to z doświadczenia grania czarodziejem 56 lvl A i jeszcze jedno pytanko mam ;d Można jakoś przenieść eq z jednej postaci na drugą na tym samym koncie? // Mam 16 lvl i gdzie mam go wziąć? Korek < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProjectX Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Itemy z 1 postaci na 2 możesz przesłać przez poczte o ile nie są one przypisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek2012 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 I jeszcze coś ;d GDZIE JEST TEN PIEPRZONY KURIER POCZTOWY? 40 MIN GO SZUKAM, JPRDL.. Jestem przy targu, i nie mogę znaleźć.. Korek < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProjectX Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Na zachód od Rhixa. Na legendzie przy mapie pisze lub po prostu pod skrzynke pocztową podejdź tam też sie da wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.