Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xvm

myha3622

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W bitwach pisało mi że mam 5k bitew i 43 pkt, potem co jakąś bitwę pisało mi 6k bitew i 00 punktów, a teraz jest tak cały czas. Coś się popsuło i teraz każdy mnie widzi na czerwono jak ma xvm.

Opublikowano

Musisz poczekać a jeśli to nic nie da to zrób tak jak kolega wyżej.

Btw polecam paczkę modów Loretai. Tam masz ogarnięty XVM.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

No to widocznie masz słabe statystyki, pogorszyły Ci się. Jeżeli każdy Cię widzi jako czerwony, to nie ma innej opcji. Nawet reinstall XVM nie pomoże. Próbuj grać lepiej, nie ginąć w 5min bitwy to będą lepsze kolorki i statystyki.

Opublikowano

Nie wiem jakie masz staty ale ostatnio spotykałem się z takimi przypadkami jak koleś z fioletowym WR+ fioletowa liczba bitew a efektywność na poziomie 1. Jakiś bug czy coś nie wiem.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Skoro Cię inni widzą na czerwono to nie wina XVM'a.

Dziwnie, że tak szybko Ci spadły w dół może spróbuj innego XVM'a, ale wątpię by coś się zmieniło.

Opublikowano

Być może miałeś ustawione na effi, a zmieniło Ci się na te w 0-100. Ja mam effi około 900, a na xvm 30.

Opublikowano

Nie jest to możliwe, że na noobmeter masz średnie staty, a na XVM jesteś czerwony. Daj swój nick, bo zaczynam wyczuwać trolla, bo to średnio możliwe.

Opublikowano

Normalnie byłem zielony, teraz czerwony. No cóż czasami będą się dziwić, że "pomidor'' dostaje najwięcej xp z teamu ;p

Opublikowano

Normalnie byłem zielony, teraz czerwony. No cóż czasami będą się dziwić, że "pomidor'' dostaje najwięcej xp z teamu ;p

Jakim cudem zielony, jak zielony to około 1500 effi, a wątpię że 400 w dół poszło.

Co do tematu, to ignoruj te staty. Ja jestem pomarańczowy, a gdybym tylko ja grał na moim koncie byłbym zielony/niebieski. Zazwyczaj w pierwszej trójce w expie jestem, nawet jak gram scoutem.

Opublikowano

zielony/żółty, zależy jakiego configa kto ma

Jak sobie skonfigurowałeś, że 1000 effi to zielony to gz xD Teraz masz normalne staty i normalny kolor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...