Scientist. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, od jakiegoś czasu mam pomysł na projekt, pt. 'The Slender Games'. Będzie to polegało na normalnych Survival Games (Hunger Games) lecz z ciekawymi dodatkami z gry Slender. Mam już gotowe 10% całości serwera. Logo też zrobiłem po drodze: Pozdrawiam, Konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Counter123 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeżeli dobrze wyjdzie. To chwała ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scientist. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeżeli dobrze wyjdzie. To chwała ci Dzięki, za pozytywną opinie, od razu mam motywację. Dodałbym przeróżne dodatki w Resource Packu, między innymi latarkę. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomT2000 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wreszcie jakiś oryginalny pomysł . Chętnie poczekam na taki serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scientist. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wreszcie jakiś oryginalny pomysł . Chętnie poczekam na taki serwer . Dzięki kolego! Powiem, Ci, że nawet nie wiedziałem, że jestem pierwszym pomysłodawcą projektu! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Masz 200 pomysłów na minutę... Sam pomysł naprawdę fajny, ale trzeba umieć go wykonać tak, jak to sobie zaplanujesz. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rynichu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pomysł bardzo mi się podoba, tylko nie rób go na zasadzie vampirez :c Chętnie zagram oraz pomogę przy budowie/konfiguracji serwera jeśli to potrzebne Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scientist. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Masz 200 pomysłów na minutę... Sam pomysł naprawdę fajny, ale trzeba umieć go wykonać tak, jak to sobie zaplanujesz. ;-) Jakie tam 200? ... ;-) U ciebie jest tak samo, tylko, że w wypadku serwerów. Pomysł bardzo mi się podoba, tylko nie rób go na zasadzie vampirez :c Chętnie zagram oraz pomogę przy budowie/konfiguracji serwera jeśli to potrzebne Nawet nie myślałem, aby wykorzystać do tego VampireZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.