Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]: Pomysł na projekt, będzie dobry...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu mam pomysł na projekt, pt. 'The Slender Games'. Będzie to polegało na normalnych Survival Games (Hunger Games) lecz z ciekawymi dodatkami z gry Slender.

Mam już gotowe 10% całości serwera. Logo też zrobiłem po drodze:

post-990090-0-76274400-1390149488.png

Pozdrawiam, Konrad.

Opublikowano

Jeżeli dobrze wyjdzie. To chwała ci :)

Dzięki, za pozytywną opinie, od razu mam motywację. Dodałbym przeróżne dodatki w Resource Packu, między innymi latarkę. ;-)

Opublikowano

Wreszcie jakiś oryginalny pomysł . Chętnie poczekam na taki serwer .

Dzięki kolego! Powiem, Ci, że nawet nie wiedziałem, że jestem pierwszym pomysłodawcą projektu! ;-)

Opublikowano

Masz 200 pomysłów na minutę...

Sam pomysł naprawdę fajny, ale trzeba umieć go wykonać tak, jak to sobie zaplanujesz. ;-)

Opublikowano

Pomysł bardzo mi się podoba, tylko nie rób go na zasadzie vampirez :c Chętnie zagram oraz pomogę przy budowie/konfiguracji serwera jeśli to potrzebne ;)

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Masz 200 pomysłów na minutę...

Sam pomysł naprawdę fajny, ale trzeba umieć go wykonać tak, jak to sobie zaplanujesz. ;-)

Jakie tam 200? ... ;-) U ciebie jest tak samo, tylko, że w wypadku serwerów.

Pomysł bardzo mi się podoba, tylko nie rób go na zasadzie vampirez :c Chętnie zagram oraz pomogę przy budowie/konfiguracji serwera jeśli to potrzebne ;)

Nawet nie myślałem, aby wykorzystać do tego VampireZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...