Koksu168 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 witam mam problem z ramkami w sklepie a dokladniej to gdy wkładam itemek do ramki to gracz moze sobie wyciagnac np; diaxa lub zelazo prosze o szybka pomoc jak moge to zabezpieczyc daje lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomT2000 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli sklep posiada cuboid ,to dodaj flagę: /rg flag nazwa item-frame-destroy deny lub /rg flag nazwa frame-item-destroy deny Na cały świat: /rg flag ___global___ item-frame-destroy deny lub /rg flag ___global___ frame-item-destroy deny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodziu16 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pobierz plugin frameprotect..usun stare obrazki i postaw nowe...i wsadz item i gotowe! tam sa permissie aby gracz mogl stawiac obrazki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koksu168 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 entity-item-frame-destroy = Zezwala lub blokuje niszczenie ramek nie dziala porsze o pilna pomoc chce to zrobic bez Pluginu prosze o inne propozycje daje lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodziu16 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @up Bez Pluginu Tego Nie Zrobisz,To Wina Silnika(Napewno Masz Serwer 1.7.x) Tam Są Takie Błędy.. Musisz Mieć Plugin.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koksu168 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ok ale frameprotect to mi nie działa bo go wgrałem a może jakieś permissie dla gracza sa potzebne prosze o pilna pomoc daje lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samosss Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Poprostu zrub te ramki troche głębiej o 2 kratki i tyle i szkłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nblc Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/frameprotect/ jesli masz serwer na 1.6.4 to zainstaluj wersje pluginu na 1.6.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koksu168 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ja mam wersje serwera na 1.7.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.