imagus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć, więc tak, zostanę grafikiem na serwerze Dedykowanym. Jeżeli chcecie podjąć ze mną współpracę zapraszam na GG: 48829268 Oczekuję: Ranga GameAdmin/Grafik na serwerze. Ranga na forum z dostępem do ACP. Pełnego teamu. Forum IP.B/VPS do prac/Dedyk. Zakończenie prac do końca stycznia. CIERPLIWOŚCI, mam też swoje życie i nie zrobię wam 72346 prac na raz.. Oferuję: Tła logowania do klienta. (nadal się wzbogacam tą wiedzą ^_^ ) Prezentacja serwera, zapowiedź. Napisy. Prace na czas. Zaangażowanie. Poczucia humoru. Wiedzę na temat tego, co robię. i inne drobnostki. Jeśli macie jakieś spiny do mnie, to od razu piszcie na gg, nie chcę mieć tu syfu, jak i nie będę się z niczego tłumaczył, pracę mogę wam pokazać na GG, przedstawcie się, jak i serwer. No, to chyba na tyle, gl & i hf, siema. ps. piszcie w języku polskim, nie będę "odkrywał" co napisaliście. strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarwoR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po co grafikowi dostęp do ACP? Pokaż tutaj swoją jakas prace. Już dla Castral.pl nie robisz? oj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyShift Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po co grafikowi dostęp do ACP? Pokaż tutaj swoją jakas prace. Już dla Castral.pl nie robisz? oj Już dla Tineshy nie robisz? Ojjjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po co grafikowi dostęp do ACP? Pokaż tutaj swoją jakas prace. Już dla Castral.pl nie robisz? oj Mm, czekałem tu na Ciebie. To raczej moja sprawa gdzie pracuje, nie? :-) ps. czytaj do końca. ps2. acp bo tak strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po co grafikowi dostęp do ACP? Pokaż tutaj swoją jakas prace. Już dla Castral.pl nie robisz? oj Idź stąd. Polecam typa, może profesjonalistą jakimś nie jest ale dobre prace robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinTeR32 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak zobaczyłem twoje oczekiwania to spadłem z krzesła, i jeszcze żadnej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkNe3s Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mało przekonujące , Nie widzę twoich prac , z tym dostępem to już dowaliłeś . DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2 "Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą" 170 postów / Done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak zobaczyłem twoje oczekiwania to spadłem z krzesła, i jeszcze żadnej grafiki. Heh, pisałeś do mnie i Ci nie odpisałem:-)))) nom pa Mało przekonujące , Nie widzę twoich prac , z tym dostępem to już dowaliłeś . Na przyszłość czytaj wyraźnie to co piszę, nie udostępnię tu swoich prac;-) strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castral.pl Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam imagusia Wykonuje naprawdę fantastyczną grafikę Imaguś u mnie nie pracuje gdyż zamówiłem grafikę u delty. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ps. Zrobiłem właśnie zieloną kolekcje:) strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atheria Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Polecam imaguś robi bardzo ładne prace. POLECAM ! https://www.facebook.com/pages/AtheriaPL/214124858787884 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makuss190 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Polecam, robi zajeb*ste grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dzięki za miłe komentarze. Przy okazji ref. strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 polecam, dobry chłopak ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SplayHearT Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Także polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Odświeżam. strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.