Skocz do zawartości

[Pytanie]Jak wyjść z brązu D;

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mecz był duo z kolegą ja jako lee sin 5/8 a kolega jako master 7/5. Zapomniałem dodać że potem ostanie 5min gry cały team był afk...

Tak tak duo jest fajne z kolegą zawsze na bocie wygrywaliśmy no ale coż co nam da wygranie bota skoro mid, top i jungla u przeciwnikow nafeedowana?

ostatnio kupilem konto braz 3 i w 2 dni bylem w silverze chyba 20 wygranych pod rzad, braz jest easy sooooooo fucking easy, jak sie nauczysz grac to sam wyjdziesz

Koleżance z B5 do S1 wyszedłem bodajże w 3 tyg(brąz=0 poziomu).

@top

Polecam Ci oglądać stream'y,naucz się last hitować,wybierz sobie main pozycję oraz main champ'a którym będziesz roamował,carrował.

Do tego polecam Ci zniszczenie Twojego przeciwnika early,nie dawaj mu farmić,zrób żeby miał low-lvl,wtedy wojna będzie łatwiejsza.

@top

Graj z jakimś kolegą np. ty na adc, kolega na supporcie. Do tego rozmawiacie ze sobą na jakimś komunikatorze. Wtedy jest łatwo wygrać.

Własnie tak robimy ja wychodze np 7/0 Varusem to jest 50% szanse na wygraną bo pewnie top wyjdzie z statami na -

Naucz sie grac Silnymi postaciami i naucz sie uspokajac graczy z teamu, jak ktos feeduje to pewnie mu piszesz: NOOB KID HAHA REPOrT HIM L osdfl dpsfk FUCKING RETARDED KID, STFU YOU 0/20 HAHA.

I od czegos takiego ludzie wychodza z gier po prostu nie chce im sie grac.

Powodzenia w SoloQ

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Własnie tak robimy ja wychodze np 7/0 Varusem to jest 50% szanse na wygraną bo pewnie top wyjdzie z statami na -

Możesz też grać na midzie, na tej pozycji łatwo samemu wygrać gre. Graj ryzem i spokojnie wyjdziesz z brązu. Tylko jak grasz na midzie to dobrze by było, gdyby grał z tobą jakiś ogarnięty ADC.

1398258449-U383457.png

Ja wyszedłem grając sam, ciężko było bo prawie cały czas wygrywasz linie, roam'ujesz, a twój team i tak feeduje, ale jakoś mi się udało, dwa razy udało mi się 8 win strike'ów najebać, i jakoś wyszedłem, po prostu cierpliwości, jeżeli zasługujesz żeby wyjść z bronzu to wyjdziesz.

1377531174-U173186.png

JA zawsze czytam te tematy i to nie ma znaczenia czy silver czy braz , ALE zawsze jest jakis biedaczek przeciw ktoremu stoi caly swiat.
Dlatego patrz, skoro ostatnio coraz czesciej pojawiaja sie takie tematy jak ten , i ciagle ktos narzeka jaki to on nie jest super i team mu tylko przeszkadza w osiagnieciu celu , to czemu ty nigdy nie trafiasz na takie osoby ? Czemu to zawsze przeciw tobie stoi caly swiat? Jestes tam gdzie powinienes byc taka jest smutna prawda skoro nie mozesz wyjsc.

Ja powiem tak nie jest tak że się wyjść z brązu nie da. Ale o ile twój skill wielę od tego brązu nie odobiega jest na poziomie np wyższego silvera to rzeczywiście możesz sam tego nie wygrać (choć się da tak czy siak) i wtedy trzeba liczyć no odrobinę szczęścia i samemu grać na 100%.

Drodzy forumowicze, zrozumcie w końcu że 'rady' w tym temacie które sie zreszta z post na post powtarzane nic mu nie dadzą. Nie ma reguł na wyjście z 'brązu', czy innych dywizji wiec rady typu 'nie flejmuj', 'koncentruj sie!!!' sa totalnym idiotyzmem. Jedyna 'regulka' to wymainowanie sobie na pozycje 3 champow i nauczyć sie nimi TAK dobrze grać żeby wygrywać swoją linie i dominować przewaga innych, lub granie postaciami którzy obecnie sa prawie zawsze banowane, np. Kasaadin,Kha'Zix,Leona,Vi,Yasuo. To jest teoria WYCHODZENIA Z DYWIZJI która tyczy sie do każdego poziomu gry. Może teraz w końcu cos zrozumiecie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

graj jugle+mid albo jugnle+top. Ja w s3 bylem w s2 2 winy i 3 lose, dobrało mi blitza z cleansem, morde na midzie, udyra ze skinnem który przegrał na dariusa i sivir z healem. Nie dało sie tego wygrać solo.

I co z tego, że ze skinem? Jakiś lepszy? Podnosi poziom umiejętności?

Ja wyszedłem grając sam, ciężko było bo prawie cały czas wygrywasz linie, roam'ujesz, a twój team i tak feeduje, ale jakoś mi się udało, dwa razy udało mi się 8 win strike'ów najebać, i jakoś wyszedłem, po prostu cierpliwości, jeżeli zasługujesz żeby wyjść z bronzu to wyjdziesz.

Czasami by wygrać soloq wystarczy szczęście

No to jak kończysz ze statami 7/0 i nie potrafisz nic z tym zrobić i na dodatek uważasz, że masz 50% szans na wygraną, no to sorry, coś jest nie tak.

Graj soloq bo bedziesz miał last picki i bedziesz musiał carrowac supportem!

O dziwo można wycarrować supportem.

Naucz się lepiej grać, tak o.

Chyba najlepsza odpowiedź, jaką można dać graczowi z brązu. To nie przypadek, że tam się trafia.

Ja powiem:

Spam meczy.

Jeśli będziesz grał 2/3 gry dziennie, to nigdy nie wyjdziesz. Musisz nolifić i tyle.

Najlepiej to niech rzuci szkołe/studia/pracę i będzie siedział tak jak Ty przed komputerem, poświęcając swój cenny czas na to, by wyszedł z brązu.

Nic trudnego, sam trafiłem z Silvera I do Brązu I, wyszedłem w 1 dzień. Wystarczy umieć grać.

Ciekawe w jaki sposób spadłeś

#a no rzeczywiście, można spaść, wybacz, że się czepiłem.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Jak wyjść z brązu D;   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...