KrzysieK898 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam mam pytanie ponieważ mam komputer dell vostro 230 w obudowie typu mini wieża ( to jest mój drugi sprzęt ) dostalem go od kuzyna i chciał bym pograć z bratem w bf 3 razem i właśnie nie wiem jaka karte graficzną kupić i jakie tam jest wejście ddr 2/3 czy jakoś tak i jaka polecacie do 170 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hostencja Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chyba jestem rudy ,bo nie mogę znaleść parametrów tego. Mógłbyś mi podać wszystkie parametry tego klocka ? Ahh i w BF 3 chcesz grać na medium/high/low ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014   Chyba jestem rudy ,bo nie mogę znaleść parametrów tego. Mógłbyś mi podać wszystkie parametry tego klocka ? Ahh i w BF 3 chcesz grać na medium/high/low ?  Procesor Pentium Dual-Core CPU E6700 @ 3.20 GHz 3.19 GHzSystem operacyjny Windows 7 Home PremiumIlość ram 3 GB ftp://ftp.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_desktop/esuprt_vostro_desktop/vostro-230_service%20manual_en-US.pdf moze ten link coś pomoże może byc nawet na low Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wejdź na stronę della, kod wpisz i podaj konkretnie! jaki zasilacz tam jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wejdź na stronę della, kod wpisz i podaj konkretnie! jaki zasilacz tam jest? jaki kod?//Editto jest zasilacz 250w ja tam sie nie znam może to coś pomoże ftp://ftp.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_desktop/esuprt_vostro_desktop/vostro-230s_setup%20guide_po-pl.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haitz Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak komp od della to i zasilacz od della. Na pentium dc ledwo zagrasz w bf3(kanały na 16 graczach max) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak komp od della to i zasilacz od della.Na pentium dc ledwo zagrasz w bf3(kanały na 16 graczach max) :C kur**//Edita ta karta dobra jest http://www.ceneo.pl/10833863 za duzo kasy nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haitz Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 nie słaba Kup sobie na allegro hd4870, a jak nie możesz dołożyć to może 9800GT/GTX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 nie słaba Kup sobie na allegro hd4870, a jak nie możesz dołożyć to może 9800GT/GTX dzięki a z tym prockiem da się coś zrobić żeby pograć więcej niż 16 to jest troche dziwne bo kumpel ma taki sam procek i karte nie wiem jakiej firmy ale 1gb i normalnie gra w 32 a karte 1 gb czy 512 bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 a czy na takim sprzecie pójdzie bf3 ? core quad q9650 2x 3.00 GHZ 4 GB ram ati radeon hd 5750 2gb ddr 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 wejdź na stronę della i podaj service code, daj screen. napewno ma zasilacz 250W? patrzyłeś do obudowy? chyba V ci chodziło, ja mówie o W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 wejdź na stronę della i podaj service code, daj screen. napewno ma zasilacz 250W? patrzyłeś do obudowy? chyba V ci chodziło, ja mówie o W. co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/en/details?c=us&l=en&s=gen&~tab=2&~ck=ln&lnki=0 daj screen. otwórz komputer, pokaż zdjęcie nalepki psu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/en/details?c=us&l=en&s=gen&~tab=2&~ck=ln&lnki=0daj screen. otwórz komputer, pokaż zdjęcie nalepki psu. wiesz co dam ci rade prosto od serca pierwsze myśl napisz przeczytaj to z 3/4 razy a potem naciśnij "Dodaj odpowiedź" bo nie wiem po co ten link dałes mogłeś mi wytłumaczyć z tego co przeczytałem mam zrobić screena potem otworzyć komputer i znaleźć nalepki psu WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieK898 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie bede tworzył nowego tematu ale czy na tym kompie pójdzie bf3 i 4? i na jakich detalach i czy to czasami nie fake bo nigdzie nie widze takiej karty graficznej widze tylko 1gb a 2gb nie http://www.computer-alliance.pl/komputery/dell-dimension-q9550-4-gb-ram/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 do gier nie kupuj gotowych.. ja napisałem ci, żebyś zrobił screen po wpisaniu service code i zobaczyć nalepkę zasilacza, dobrze napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.