Skocz do zawartości

[Pytanie] Komputer

KrzysieK898

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie ponieważ mam komputer dell vostro 230 w obudowie typu mini wieża ( to jest mój drugi sprzęt ) dostalem go od kuzyna i chciał bym pograć z bratem w bf 3 razem i właśnie nie wiem jaka karte graficzną kupić i jakie tam jest wejście ddr 2/3 czy jakoś tak i jaka polecacie do 170 zł

Chyba jestem rudy ,bo nie mogę znaleść parametrów tego. Mógłbyś mi podać wszystkie parametry tego klocka ? Ahh i w BF 3 chcesz grać na medium/high/low ?

Procesor Pentium Dual-Core CPU E6700 @ 3.20 GHz 3.19 GHz
System operacyjny Windows 7 Home Premium
Ilość ram 3 GB

ftp://ftp.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_desktop/esuprt_vostro_desktop/vostro-230_service%20manual_en-US.pdf

moze ten link coś pomoże ;)

może byc nawet na low

wejdź na stronę della, kod wpisz i podaj konkretnie! jaki zasilacz tam jest?

jaki kod?

//Edit

to jest zasilacz 250w ja tam sie nie znam może to coś pomoże

ftp://ftp.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_desktop/esuprt_vostro_desktop/vostro-230s_setup%20guide_po-pl.pdf

nie słaba

Kup sobie na allegro hd4870, a jak nie możesz dołożyć to może 9800GT/GTX

dzięki a z tym prockiem da się coś zrobić żeby pograć więcej niż 16

to jest troche dziwne bo kumpel ma taki sam procek i karte nie wiem jakiej firmy ale 1gb i normalnie gra w 32

a karte 1 gb czy 512 bo nie wiem

wiesz co dam ci rade prosto od serca pierwsze myśl napisz przeczytaj to z 3/4 razy a potem naciśnij "Dodaj odpowiedź"

bo nie wiem po co ten link dałes mogłeś mi wytłumaczyć z tego co przeczytałem mam zrobić screena potem otworzyć komputer i znaleźć nalepki psu WTF

Nie bede tworzył nowego tematu ale czy na tym kompie pójdzie bf3 i 4? i na jakich detalach i czy to czasami nie fake bo nigdzie nie widze takiej karty graficznej widze tylko 1gb a 2gb nie

http://www.computer-alliance.pl/komputery/dell-dimension-q9550-4-gb-ram/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Komputer   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...