Jeziersky Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam mam na imię Adrian mam (prawie) 21 lat i jakiś czas temu zaczołem znów grać w Tibię. :P Jednak jak to często bywa gra w pojedynkę szybko mi się znudziła Od razu dodam że nie jestem jakimś no-lifem i owego czasu na grę za dużo nie posiadam ^_^ Zależy mi tylko na grze dla zabawy czyli w gruncie rzeczy PvP Szukam ludzi którzy mają nastawienie podobne do mnie i liczą tylko na fajną zabawę. Tak wiem pewnie znajdą się też tacy co uważają że PvP bez min. 45 lvl nie ma. Owszem może poważnego nie! Ale 4fun jest! Ja mogę latać nawet 14 sorcem z "exori flam" po kopalniach kazoo :rolleyes: Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt tu / na priv / lub skype: adrian.jezierski Nie wykluczam w przyszłości hlvl pvp czy gildii Puki co zaczniemy od przysłowiowego 0 (zera) :angry: Dodam jeszcze że nie interesują mnie oferty graczy i posty typu: "Mam 140 msa na Antice jak chcesz to wbijaj" :angry: Jak znajdzie się parę osób to wspólnie zadecydujemy jaki serv itp. Liczę na kontakt Sedrecznie pozdrawiam Jeziersky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante_/ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja akurat zacząłem narazie bocić sorc'a na auror'ze ( 26 lvl ) i ja akurat nie będe zmieniał serwer'a, ale na pewno znajdzie się dużo osób bo widzę jak na world chac'ie piszą czy nawet na trade, że szukaja team'u ( gildi ). Wiem napisałeś, że nie interesują Ciebie post'y typu zapraszam tu i tam, ale jeżeli chciał byś to możesz wbić i wtedy się poszuka, bo na auror'ze najlepiej jest z pvp bo najławiej z wbiciem lvl'a. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziersky Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Aurora mnie raczej nie interesuje przez ilość graczy ; P dosłownie więcej ludzi niż mobków ale życzę Ci powodzenia Sam tam mam 25 rp :P 80/70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja bym pograł, tylko, bez bota to nie robota No i oczywiście jak będę miał czas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziersky Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 O kurcze... teraz to mnie Arkeus zaskoczyłeś Zobaczymy może ktoś się jeszcze znajdzie (Na to liczę!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magram12 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 TEż bym gdzieś zagrał i szukam jakiegoś serwera pvp . do wczoraj grałem na antice. #Myślalem o selenie Świdwin stacja kolejowa KOSOVO NIE JEST SERBSKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziersky Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wydaje mi się że wstrzymamy się do jutra z wyborem serv a Twojego posta magram12 traktuję jako dołączenie puki co do pomysłu :P Ja też namówiłem koleszkę z rla jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magram12 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No spoczko ja moge grac od razu Świdwin stacja kolejowa KOSOVO NIE JEST SERBSKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejter Natan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli chcecie mogę się do was dołączyć tylko nie wiem jak to będzie z paccem ;/ bo kupiłem ostatnio na wiele kont i dostawałem delete wiec lipa a bez pacca i czarów lipa hehhe ale zawsze moge wbic coś tam z wami robić Fajnym serwerem do pvp jest Nova/Berylia na Novie często mało osób jest ale np w kazoo zawsze się znajdzie noobka który zaczyna dopiero grać ;] przydałby się do tego ,,teamu'' jakiś teamspeak vt czy mumble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziersky Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 na Novie często mało osób jest ale np w kazoo zawsze się znajdzie noobka który zaczyna dopiero grać ;] I takich mam ochotę pobić :angry: przydałby się do tego ,,teamu'' jakiś teamspeak vt czy mumble Nad tym też się pomyśli Pozdrawiam i czekam na kolejne posty Puki co na start wygląda to ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magram12 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No noobkow to ja kocham w kazo bic szczegolnie kopalnie dlatego wjebalem RS na msie ;D Świdwin stacja kolejowa KOSOVO NIE JEST SERBSKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betros Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/643859-szukam-ekipy-na-serwer-tibia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.