MaiQQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tematyka: Wiedźmin Wysokość: Maksymalny na forum Szerokość: Maksymalny na forum Kolorystyka: Czarno-Biało-Czerwony Dodatkowe informacje od zlecającego: Niech będzie jakiś napis "MaiQQ" a pod spodem "Everything can be killed" (jeżeli jest błąd to poprawić) Materiały do wykorzystania: http://tnijurl.com/wiedzmin_imagesgoogle/ Wynagrodzenie: Limit like przez tydzień (tylko trzeba mi będzie przypomnieć) Tematyka: Wycinek z sygnatury Wysokość: Maksymalna na forum Szerokość: Maksymalna na forum Kolorystyka: Wycinek z sygnatury Dodatkowe informacje od zlecającego: Wycinek z sygnatury (najlepiej twarz) do tego może być jakiś napis "MaiQQ" na dole avka. Materiały do wykorzystania: Wycinek z sygnatury Wynagrodzenie: Limit like przez tydzień (tylko trzeba mi będzie przypomnieć) Razem będzie limit like przez dwa tygodnie. Jak dzisiaj dostanę to mogę dodać jeszcze limit like przez kolejny tydzień, razem trzy tygodnie. Możemy jeszcze ustalić wynagrodzenie na pw (nie zapłacę realnymi pieniędzmi) Jak dzisiaj dostanę to zaczynam like'ować od jutra. |Members Styczeń 2014| Odnośnik do komentarza
MaiQQ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ref |Members Styczeń 2014| Odnośnik do komentarza
MaiQQ Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ref |Members Styczeń 2014| Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.