MaiQQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć, wczoraj albo dzisiaj zresetowały mi się ustawienia w Google Chrome (wraz z rozszerzeniami, itd.). Jedyne co mi się zapisało to w "Nowej karcie" pasek z odnośnikami do stron (mogę tak to nazwać?). Wiecie może jak przywrócić te ustawienia? W systemie nic nie było zmieniane, przeglądarki nie reinstallowałem czy coś, nie było w niej nic zmieniane. Po prostu - wyłączyłem przeglądarkę, położyłem się spać, na drugi dzień już niczego nie było. |Members Styczeń 2014| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiceł Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Aktualizacja była. Siostra ma to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaiQQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dobra, skoro tak to temat do zamknięcia. |Members Styczeń 2014| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.