AśNaebaem :* Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć, moze jest tu ktoś kto zna się na ćwiczeniach na mięśnie brzucha. Ważę 56kg i mam 1,70m, doradzilibyście mi jakieś ćwiczenia na mięśnie brzucha? A6W Odpada bo jest chujowe. By Maxio! Odnośnik do komentarza
Wiedźwiedź Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Masz oponkę na brzuchu, czy po prostu chcesz tylko wzmocnić mięśnie? Jeśli chodzi jedynie o wzmocnienie to najlepszymi ćwiczeniami jest 6 weidera, nie możesz mówić, że są złe, bo tak naprawdę można zaliczyć je do najlepszych. Ale jak nie trawisz tak tego sposobu, to proponuję robienie tak zwanego rowerka, wciąganie brzucha - nie myśl, że jest to bez sensu, bo akurat takie byle co, bardzo pomaga. Odnośnik do komentarza
Trobol Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po 1 kolego DIETA TO 70% SUKCESU 30% trening Zrób 6 weidera wzmocnisz mięśnie jak i coś wyrzeźbisz sam robiłem to chyba z 3 razy głównie to daje wzmocnienie ale też fajnie rzeźbi A tak normalnie to polecam ćwiczenie mięśni brzucha na maszynach na siłowni ;p Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Gargamel512 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeśli chcesz mieć brzuch ze stali, rób wznosy prostych nóg leżąc, na drążku i różne ćwiczenia na brzuch na drążku, sam tak robie i jestem zadowolony ze skały Odnośnik do komentarza
janmarkus Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja uprawiam fitness, do tego dobra dieta i efekty są Chcesz być trenerem? Szkolenia fitness dla każdego. Odnośnik do komentarza
mc-serv Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Po 1 kolego DIETA TO 70% SUKCESU 30% trening Zrób 6 weidera wzmocnisz mięśnie jak i coś wyrzeźbisz sam robiłem to chyba z 3 razy głównie to daje wzmocnienie ale też fajnie rzeźbi A tak normalnie to polecam ćwiczenie mięśni brzucha na maszynach na siłowni ;p Racja to pomaga i to bardzo Dieta bardzo ważna ale ćwiczeń też nie można sobie żałować :P Odnośnik do komentarza
Kapsiiik Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Najpierw masa potem rzeźba Odnośnik do komentarza
KamilKa14 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 najpierw masa potem masa A tak serio to brzuszki - niby takie proste a bardzo skutrczne + na siłowni jest mnóstwo różnych przyrządów Kakamil / Silexan / Lapka Odnośnik do komentarza
.FeNix Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ABS II, najlepsze na brzuch ;d 'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie' Odnośnik do komentarza
sensus12 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 proszę: http://media1.sulia.com/static/user_images/55/2014-02-06/a7eda876-8ffc-48d7-ae34-07574f0398c6.jpg <> Odnośnik do komentarza
Matzar Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Wy się w głowę puknijcie. Radzicie mu dietę przy 56 kilogramach do 1,70 wzrostu. Parę pytań, postaram Ci się pomóc. Ćwiczyłeś coś wcześniej? Chodziłeś kiedyś na siłownię? Czy uprawiasz jakiś sport codziennie? Masz jakiś większy wysiłek na dzień? Ile jesz posiłków dziennie? Odchudzałeś się kiedyś? Daj znać z odpowiedziami i powiem Ci co i jak. Z pierwszej ręki jak to czytałem to widzę, że musisz przytyć chyba, że lecisz w rzeźbę. Podrzucę Ci też parę tutoriali (takich z których sam korzystałem/am i widzę efekty). Odnośnik do komentarza
Pan Janusz Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 brzuchy proste, skośne i unoszenie nóg ćwiczysz wszystkie partie, rób to raz na 2 dni, a mięśnie się wzmocnią Odnośnik do komentarza
Yuki™ Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Najpierw masa, rób brzuszki, a na koniec znowu masa Odnośnik do komentarza
Mojzeszzz Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 rob brzuszkow duzo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.