Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwiczenia na mięśnie brzucha.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, moze jest tu ktoś kto zna się na ćwiczeniach na mięśnie brzucha.

Ważę 56kg i mam 1,70m, doradzilibyście mi jakieś ćwiczenia na mięśnie brzucha?

A6W Odpada bo jest chujowe.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Masz oponkę na brzuchu, czy po prostu chcesz tylko wzmocnić mięśnie?

Jeśli chodzi jedynie o wzmocnienie to najlepszymi ćwiczeniami jest 6 weidera, nie możesz mówić, że są złe, bo tak naprawdę można zaliczyć je do najlepszych.

Ale jak nie trawisz tak tego sposobu, to proponuję robienie tak zwanego rowerka, wciąganie brzucha - nie myśl, że jest to bez sensu, bo akurat takie byle co, bardzo pomaga.

Opublikowano

Po 1 kolego DIETA TO 70% SUKCESU 30% trening

Zrób 6 weidera wzmocnisz mięśnie jak i coś wyrzeźbisz :) sam robiłem to chyba z 3 razy głównie to daje wzmocnienie ale też fajnie rzeźbi

A tak normalnie to polecam ćwiczenie mięśni brzucha na maszynach na siłowni ;p

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć brzuch ze stali, rób wznosy prostych nóg leżąc, na drążku i różne ćwiczenia na brzuch na drążku, sam tak robie i jestem zadowolony ze skały :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1 kolego DIETA TO 70% SUKCESU 30% trening

Zrób 6 weidera wzmocnisz mięśnie jak i coś wyrzeźbisz :) sam robiłem to chyba z 3 razy głównie to daje wzmocnienie ale też fajnie rzeźbi

A tak normalnie to polecam ćwiczenie mięśni brzucha na maszynach na siłowni ;p

Racja to pomaga i to bardzo Dieta bardzo ważna ale ćwiczeń też nie można sobie żałować :P

Opublikowano

najpierw masa potem masa :D

A tak serio to brzuszki - niby takie proste a bardzo skutrczne :) + na siłowni jest mnóstwo różnych przyrządów :)

Kakamil / Silexan / Lapka

Opublikowano

ABS II, najlepsze na brzuch ;d

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Wy się w głowę puknijcie. Radzicie mu dietę przy 56 kilogramach do 1,70 wzrostu. xD

Parę pytań, postaram Ci się pomóc.

1. Ćwiczyłeś coś wcześniej?
  2. Chodziłeś kiedyś na siłownię?
  3. Czy uprawiasz jakiś sport codziennie?
  4. Masz jakiś większy wysiłek na dzień?
  5. Ile jesz posiłków dziennie?
  6. Odchudzałeś się kiedyś?

Daj znać z odpowiedziami i powiem Ci co i jak. Z pierwszej ręki jak to czytałem to widzę, że musisz przytyć chyba, że lecisz w rzeźbę. Podrzucę Ci też parę tutoriali (takich z których sam korzystałem/am i widzę efekty).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...