Deminer84 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. W związku z tym, że lekko znudziło mi się prowadzenie serwera minecraft, jak i również mam na to mało czasu, postanowiłem oddać serwer w dobre ręce. Informacje o serwerze Jest to serwer WordCraft - serwer działający od maja 2012r. Swoich czasów średnia graczy wynosiła 36 osób, czyli popołudniami grało około 60-80 osób. W weekendy wieczorami było nawet 100 (czyli pełny serwer). Obecnie serwer posiada 10 slotów oraz włączoną whitelistę. Serwer jest dodany do wielu stron reklamujących serwery Minecraft. Wiele graczy Minecrafta, ma zapisane jego IP, gdyż często widzę w konsoli, że komuś się to IP wyświetla. Jeżeli serwerem zajmie się porządna osoba, to na pewno będzie sporo graczy. Co otrzymuje nowy właściciel serwera? Jak z opłatami? Nowy właściciel serwera otrzyma pełen dostęp do panelu serwera (serwer hostowany w mineserv.eu). Z opłatą wyglądałoby to tak: nowy właściciel opłaca serwer przez wysłanie kwoty na moje konto PayPal, a ja natychmiastowo opłacam serwer. Istnieje oczywiście możliwość przedłużenia ważności serwera w krótkim czasie po kontakcie na PW, tak samo ze zmianą slotów (10, 20, 40 lub oferta elastyczna 5-100 -tyle, że wtedy jest drożej). Nowy właściciel otrzyma również dostęp do domeny www.wordcraft24.pl ważnej jeszcze 9 miesięcy, z której zrobi przekierowanie na swoją stronę serwera. Otrzyma itemshop serwera pod www (razem z danymi do szybkiego zarządzania) podgląd itemshopu po kontakcie GG. Otrzyma 3 adresy IP serwera (jednym jest to samo, co adres itemshopu). Jedną z najważniejszych zalet jest to, że serwer jest przypisany do sieci serwerów craftland, gdzie właśnie kiedyś zdobył tak dużą popularność - nowy właściciel otrzymuje rangę oraz dostęp do moderacji swojego działu. Oczywiście jest również wiele innych rzeczy, które robiłem dla serwera. Wszelkie pytania proszę kierować pod numer GG: 23312237 - z chęcią udzielę dodatkowych informacji. Według mnie jest to bardzo dobra ,,cena" - jak za serwer działający od tak dawna, rozwinięty, za który nic się nie płaci (mówiąc o ,,wykupie" serwera) wystarczy go tylko opłacać przedłużając jego ważność. Dochody można przekierować na własne konto na hostingu bądź po stworzeniu własnego itemshopu - przekierować na DotPay czyli własne konta. Dziękuję za uwagę, jak wyżej, zapraszam do kontaktu w celu uzyskania szczegółowych informacji. Jeżeli umieściłem temat w złym dziale, bądź naruszam regulamin - z góry przepraszam i proszę o edycję bądź przeniesienie. Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie oferujemy takich rzeczy w dziale MC. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.