Skocz do zawartości

Gdzie nauczę sie grać na privkach czy Pl'u?

wojak.xd

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz zacząłem grać na pl'u lecz mówiąc grać mając na myśli wiedzę o bonusach, postaciach itp... zdobyłem na privach.

Jeżeli zaczniesz od pl'a i uda ci się wbić max lv (105), to exp na privach typu PandoraMT2 gdzie od 180lv otrzymujesz po około 00.01% za moba, nie będzie dla ciebie trudny ;)

Koniec, końców...

Jeżeli chcesz nauczyć się wytrwałości, w expieniu, wbijaniu bonusów itp.. polecam PL'a.

A jeżeli chcesz mieć wszystko łatwiej, priva, lecz pamiętaj że gdy zaczniesz od priva, i potem wbijesz na pl'a to się przestraszysz.

Co do privów polecam PandoraMT2, osobiście tam gram, posiadam 4 postacie +200 lv, ludu tam nie brak.

74f31dbf1675f.jpg

Dobrze jest zacząć od PL'.a Wiadomo, najlepiej od globali się zaczyna. Uczysz się wytrwałości w zdobywaniu eq, expieniu itd. Jednak ja bym Ci polecał privki, takie bardziej trudne hard/medium. PL strasznie uzależnia i na wyższych poziomach jest się prawie że zmuszonym do wydania realnych pieniędzy na item shop.

Najlepiej rozpocząć grę na PLu i tam poznawać podstawy.

Potem możesz przejść na jakiś serwer prywatny easy/medium żeby odetchnąć [ Szczerze, iMetin'a polecam ].

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

między privem a PL jest strasznie duża różnica, chociażby denerwujące wolne chodzenie :D to jest najgorsze, ja na poczatku uczyłem się na PL'u, potem na privy :> osobiście uważam że na privach nauczysz się wiecej, jak expić, dropić, robić eq, KD i wgl wgl :> poduczony przejdziesz na PL i będzie o wiele łatwiej ;) tylko tam kilka poradników odnośnie globala i tyle ;) życze powodzenia przy bojowcu :D

Ja bym zaczol od PL gdyz jest na nim trudno dobij min . 61lv i mozesz grac na privie ale dla mnie pl juz nie istnieje.

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Gdzie nauczę sie grać na privkach czy Pl'u?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...