wojak.xd Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tjw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak szukasz serwera to proszę : http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-grac-zapytaj-tutaj/ Ja się uczyłem grać na privach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ups... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pierwszy raz zacząłem grać na pl'u lecz mówiąc grać mając na myśli wiedzę o bonusach, postaciach itp... zdobyłem na privach. Jeżeli zaczniesz od pl'a i uda ci się wbić max lv (105), to exp na privach typu PandoraMT2 gdzie od 180lv otrzymujesz po około 00.01% za moba, nie będzie dla ciebie trudny Koniec, końców... Jeżeli chcesz nauczyć się wytrwałości, w expieniu, wbijaniu bonusów itp.. polecam PL'a. A jeżeli chcesz mieć wszystko łatwiej, priva, lecz pamiętaj że gdy zaczniesz od priva, i potem wbijesz na pl'a to się przestraszysz. Co do privów polecam PandoraMT2, osobiście tam gram, posiadam 4 postacie +200 lv, ludu tam nie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
191O Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a ja ci odradzam privy typu pandora ponieważ są one stare lepiej znajdź jakiś nowy, polecam ci almeriamt2 dużo osób i fajny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Najlepiej jest zacząć "w rdzeniu", czyli na PL. Tam powoli nauczysz się wszystkie od podstaw - privy od tego odbiegają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeks Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Najlepiej uczyć się na pl gdyż jak pl'a pojmiesz to priva tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Valze Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zależy jaki priv, na pewno na globalu nauczysz się wiele rzeczy: ulepszania, misji, dropienia, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusz002 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja polecam Ci PL'a. Sam się tam uczyłem. Wbiłem niby tylko 41lv ale swoje 40000minut grania było . Jak już oswoisz się z Pl'em to przenieś się na Privy. Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryn Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na plu do 50lvl potem idź na privy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Najlepiej zacznij metin2.sg, a jeżeli privy to metin2.co.nz. (jest on taki jak global tylko 2x szybszy exp i pare innych ułatwień) Jeżeli Ci pomogłem LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedźwiedź Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Najlepiej to zacząć sobie na prywatnym serwerze, ale hard, gdzie jest on troszkę łatwiejszy od globalnego. Polecam Ravie, bardzo dużo graczy, dość szybko wczujesz się w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na Plu nauczysz się na spokojnie musisz ogarnąć podstawy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambii2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak można, zakladac, ze bedzie sie gralo DO 50lvla? czy cos podobnego? Polecam serdecznie PL, nauczysz sie robienia questow, dropienia, itd. Najwiecej zabawy wg. mnie jest z tkaich hard/medium, jak powiedzmy ravia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavotti Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dobrze jest zacząć od PL'.a Wiadomo, najlepiej od globali się zaczyna. Uczysz się wytrwałości w zdobywaniu eq, expieniu itd. Jednak ja bym Ci polecał privki, takie bardziej trudne hard/medium. PL strasznie uzależnia i na wyższych poziomach jest się prawie że zmuszonym do wydania realnych pieniędzy na item shop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 PL! Na privach jest no tak jakby wyścig czyli kto pierwszy, a na PL wszystko masz spokojnie i są jeszcze Ci którzy zaczynają. PL! ;-) strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancePL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sądzę że na dobrym hardzie typu concordia pojmiesz grę, na Pl musisz mieć złotówki nie ukrywajmy tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xByroNx Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ZOZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ßless Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ravia i concordia tam tez sie nauczyć możesz :p Balmora odpada bo ma tylko 10 ku to sie nie nauczys męczyć z księgami A concordia czy ravia to PL tylko Itemy które masz za darmo na pl musisz złotówka rzucić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeQuiet Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wiem że nie ma takiej opcji w pytaniu ale znam ludzi którzy zaczynali na SG i dobrze na tym wyszli www.metin2.sg http://www.mpcforum.pl/topic/1070759-lista-cyklicznych-eventow-na-metin2-sg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekuei Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie powinno tutaj być nawet dyskusji, zaczynasz grę w metina? Stwórz konto na metin2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmoKu™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Najlepiej rozpocząć grę na PLu i tam poznawać podstawy. Potem możesz przejść na jakiś serwer prywatny easy/medium żeby odetchnąć [ Szczerze, iMetin'a polecam ]. ¯\_(ツ)_/¯ HISTORIA SPRZETU eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galvanis Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 między privem a PL jest strasznie duża różnica, chociażby denerwujące wolne chodzenie to jest najgorsze, ja na poczatku uczyłem się na PL'u, potem na privy :> osobiście uważam że na privach nauczysz się wiecej, jak expić, dropić, robić eq, KD i wgl wgl :> poduczony przejdziesz na PL i będzie o wiele łatwiej tylko tam kilka poradników odnośnie globala i tyle życze powodzenia przy bojowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajemneOstrze Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ja bym zaczol od PL gdyz jest na nim trudno dobij min . 61lv i mozesz grac na privie ale dla mnie pl juz nie istnieje. ====================================================================================================================================================================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ======================== ==================================================================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.