Kirito. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Da się pobrać jakoś z YT filmy ze swojego konta? Bo sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu coś wrzuciłem na YT i od tego czasu miałem formata, a chciałbym ten filmik odzyskać w fHD, w menedżerze filmów takiej opcji nie widzę, a wszystkimi innymi programami typu ALL YT Downloader maksymalna rozdzielczość do pobrania, to 720p. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A w tym też jest 720p? http://www.youtube-get.com/ Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 rapideo.pl Tylko musisz zmienić status filmu na publiczny. Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pobierz program YT Downloader. Jeżeli film jest w Full HD to jest możliwość pobrania w 1080p. Sam używam tego narzędzia. Odnośnik do komentarza
wakc34 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przecież swoje filmy mozna bezpośrednio z yt pobierać http://www.youtube.com/my_videos?o=U Obok filmu masz "edytuj i strzałke' klikasz strzałke i tam masz "pobierz w formacie mp4" Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przecież swoje filmy mozna bezpośrednio z yt pobierać http://www.youtube.com/my_videos?o=U Obok filmu masz "edytuj i strzałke' klikasz strzałke i tam masz "pobierz w formacie mp4" Najlepsze jest to, że jak klikam tę strzałkę, to przy 10 filmach, tylko przy 3 jest pobierz w formacie mp4 i to akurat nie przy tych, co trzeba... Może wiesz o co chodzi? Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ClipConverter, moim zdaniem najlepsza do convertu w necie. Odnośnik do komentarza
wakc34 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Najlepsze jest to, że jak klikam tę strzałkę, to przy 10 filmach, tylko przy 3 jest pobierz w formacie mp4 i to akurat nie przy tych, co trzeba... Może wiesz o co chodzi? Dziwne, specjalnie sprawdziłem u siebie i na 22 filmy nie ma strzałki przy 3. Nie wiem od czego to zależy. SaveMedia.com jest w 1080p sam korzystam :P Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Te programy, co mi podajecie ofc działają, tylko boli mnie to, że przesyłałem filmik 2GB, a pobieram zaledwie 80MB, stracę na jakości, ale nic. Jakoś sobie poradzę :P Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 80MB :P ? Zawsze tracisz na jakości. To tak samo jest z muzyką itd. Jak masz oryginał, a converta, zawsze jakość będzie gorsza Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Da się pobrać jakoś z YT filmy ze swojego konta? Bo sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu coś wrzuciłem na YT i od tego czasu miałem formata, a chciałbym ten filmik odzyskać w fHD, w menedżerze filmów takiej opcji nie widzę, a wszystkimi innymi programami typu ALL YT Downloader maksymalna rozdzielczość do pobrania, to 720p. Tak, da się, NAWET bez konta tą sprawę zrobic. Po prostu wpisujesz zapiska.pl i wchodzisz film, u góry Ci link pokazuje, kopiujesz z GÓRY link - wklejasz w zapiske.pl - i gotowe. bez gif Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.