Skocz do zawartości

YouTube

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Da się pobrać jakoś z YT filmy ze swojego konta?

Bo sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu coś wrzuciłem na YT i od tego czasu miałem formata, a chciałbym ten filmik odzyskać w fHD, w menedżerze filmów takiej opcji nie widzę, a wszystkimi innymi programami typu ALL YT Downloader maksymalna rozdzielczość do pobrania, to 720p.

436951440626370320491.png

Przecież swoje filmy mozna bezpośrednio z yt pobierać

http://www.youtube.com/my_videos?o=U

Obok filmu masz "edytuj i strzałke'

klikasz strzałke i tam masz "pobierz w formacie mp4"

Najlepsze jest to, że jak klikam tę strzałkę, to przy 10 filmach, tylko przy 3 jest pobierz w formacie mp4 i to akurat nie przy tych, co trzeba...

Może wiesz o co chodzi?

436951440626370320491.png

Najlepsze jest to, że jak klikam tę strzałkę, to przy 10 filmach, tylko przy 3 jest pobierz w formacie mp4 i to akurat nie przy tych, co trzeba...

Może wiesz o co chodzi?

Dziwne, specjalnie sprawdziłem u siebie i na 22 filmy nie ma strzałki przy 3.

Nie wiem od czego to zależy.

SaveMedia.com jest w 1080p sam korzystam :P

1378331621-U719057.png

Da się pobrać jakoś z YT filmy ze swojego konta?

Bo sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu coś wrzuciłem na YT i od tego czasu miałem formata, a chciałbym ten filmik odzyskać w fHD, w menedżerze filmów takiej opcji nie widzę, a wszystkimi innymi programami typu ALL YT Downloader maksymalna rozdzielczość do pobrania, to 720p.

Tak, da się, NAWET bez konta tą sprawę zrobic.

Po prostu wpisujesz zapiska.pl i wchodzisz film, u góry Ci link pokazuje, kopiujesz z GÓRY link - wklejasz w zapiske.pl - i gotowe.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum YouTube   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...