נσкєя™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam mam skrypt command /cuboid <text>: usage: /cuboid <nazwa> trigger: ap create "%arg 1%" i jeżeli gracz napisze np cuboid gg to żeby użyło komendy ap crate "%arg1%" Chodzi mi o linijkę: ap create "%arg 1%" Proszę o pomoc Mój stary nick: damian5602 Nick League Of Legends: Sonaes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CusT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zamiast ap create daj : execute console command "/ap create %arg1%" lub execute player command "/ap create %arg1%" W zależności kto ma wykonać tą komende. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
נσкєя™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzięki leci + Teraz mam /cuboid anuluj i wywala error że jest już zdeklarowana ta komenda czy muszę dawać już podobną komendę w osobnym pliku? Mój stary nick: damian5602 Nick League Of Legends: Sonaes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rynichu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Musisz dać tak po triggerze: arg is <nazwa argumentu (np. annuluj)>: i od nowej linijki z tabem Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
נσкєя™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 czyli dam command /cuboid <text>: usage: /cuboid <nazwa> trigger: ap create "%arg 1%" arg is <anuluj> i co dalej? Mój stary nick: damian5602 Nick League Of Legends: Sonaes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rynichu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nope. Od razu po triggerze arg is <nazwa_argu_bez_nawiasow>: i wtedy to ap create i tak dalej. Jak chcesz inny argument to znowu arg is blabla: komenda do wykonania.PS. Zastosuj się do tego co napisał CusT Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
נσкєя™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Teraz mam tak i mam pytanie czemu nie działa poprawnie: command /cuboid <text> <text>: description: Tworzy cuboida usage: &4Dostepne komendy:&8/Cuboid&2+&9(&5utworz/anuluj/usun/dodaj/wyrzuc/pomoc&9) trigger: if argument 1 is "anuluj": execute player command "/ap cancel" if argument 1 is "usun": execute player command "/ap destroy" if argument 1 is "dodaj": if arg 2 is not set: message "Podaj nazwe" if arg 2 is set: execute player command "/ap addmember %arg2%" if argument 1 is "wyrzuc": if arg 2 is not set: message "Podaj nazwe" if arg 2 is set: execute player command "/ap removemember %arg2%" if argument 1 is set: if arg 2 is not set: execute player command "/ap create %arg1%" 0 errorów a chcę np cuboid anuluj i pokazuje usage jak to poprawić?? @edit poradziłem se z pomocą innego fora Mój stary nick: damian5602 Nick League Of Legends: Sonaes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.