Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z Grami Flash

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłeś o ocenę to ocenię

/*------------------------------------------------topheader--------------------*/ po co dodałeś - jak komentarz może wyglądać tak

padding-top: 15px; /*Dodać coś tutaj potem*/
padding-right: 0px;
padding-bottom: 0px;
padding-left: 67px;

padding można zrobić inaczej bo po co robisz to 4-rema linjami kodu jak można zrobić jedna i tak to wyglądac.

padding: 15px 0px 0px 67px;

i wszystko ładnie, grafika spoko strona miła dla oka ogólnie, nie podoba mi się tylko stary doctype stary css i html ogólnie to ok.

Opublikowano

Prosiłeś o ocenę to ocenię

/*------------------------------------------------topheader--------------------*/ po co dodałeś - jak komentarz może wyglądać tak

padding-top: 15px; /*Dodać coś tutaj potem*/

padding-right: 0px;

padding-bottom: 0px;

padding-left: 67px;

padding można zrobić inaczej bo po co robisz to 4-rema linjami kodu jak można zrobić jedna i tak to wyglądac.

padding: 15px 0px 0px 67px;

i wszystko ładnie, grafika spoko strona miła dla oka ogólnie, nie podoba mi się tylko stary doctype stary css i html ogólnie to ok.

Okej dziękuję za ocenę no niestety strona ma stary doctype może ją przerobie ale nwm kiedy znajdę czas jak na razie muszę dodać parę gier :P

oabpsw.png
Opublikowano

_Next projekt będzie realizowany dalej a to co ty nawywijałeś to odpowiesz za to nie wiem ile ty masz kurwa lat żeby robić takie coś ale wiedz że tak przejebałeś że to w bani się nie mieści.

A co do tematu projekt jest realizowany mam 2 konto ponieważ na tamtym dostałem perma tylko nie wiem czy założyć nowy temat czy kontynuować ten

vhle.jpg

sygnaturka by Vayner

UWAGA PRZED UŻYTKOWNIKIEM _NEXT pamiętaj odpowiesz za to ~!

Opublikowano

Strona przyjazna graficznie interfejs też.

Jeszcze zajmij się indeksowaniem w google i będzie git ;)

9/10

Opublikowano

Strona przyjazna graficznie interfejs też.

Jeszcze zajmij się indeksowaniem w google i będzie git ;)

9/10

Dzięki ;D tak mam zamiar ją za indeksować

oabpsw.png
Opublikowano

@AnonPoland skąd bierzesz kody gier, bo szukałem ;)

A widzisz wejdź sobie na wyspagier.pl wbij w jakąś grę i tam bd udostępnij i pokaże ci się kod gry ;)

Szukam też grafika niech ktoś napisze na pw ...

oabpsw.png
Opublikowano

Ładnie, ładnie, wypadałoby żebyś przynajmniej jedną gierkę sam zrobił :P Kody to każdy może. 3/5

Fajnie by było, ale nijak ma się tworzenie gier do tworzenia stron kolego ;)

6gq6uoamzbe7.png

Opublikowano

A widzisz wejdź sobie na wyspagier.pl wbij w jakąś grę i tam bd udostępnij i pokaże ci się kod gry ;)

Szukam też grafika niech ktoś napisze na pw ...

Dzięki wielkie. Szukałem na różnych serwisach i nie znalazłem. Dzięki + leci lajk ;)

Opublikowano

Ładnie, ładnie, wypadałoby żebyś przynajmniej jedną gierkę sam zrobił :P Kody to każdy może. 3/5

Wyspagier też nie robi swoich gier chyba ;D

oabpsw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...