Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Którą część kupić?

Polskioko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie która wg was seria need for speed jest najlepsza bo zamierzam sobie jakąśkupić oprócz shifta 2 i carbona bo je mam

Opublikowano

Z tych starszych najbardziej warty uwagi jest oczywiście Most Wanted z 2005 roku, według mnie najlepsza część serii.

Underground 2 też jest całkiem dobry, ale dla mnie jest trochę nużący, brakuje tam np. policji.

Mogę też polecić Hot Pursuita 2010 roku, według mnie jeden z najlepszych NFS'ów.

Nie ma tam tuningu wozów, ale gra wróciła tam do korzeni, do typu rozgrywki jaki był w NFS'ach przed Undergroundami.

Opublikowano

Most wanted Undergrund 1 i 2 fajny tuning pro street i shift 1 i 2 realistyczny symulator hot pursit 2010 powrót do korzeni więc sobie coś wybierz

Pomogłem DAJ Lajka :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiscie Rivals nie poolecam - zawiodlem sie.

Jak wyzej - Carbon, ktorego masz, U2 i U, NFS MW stary, sciagnij sobie na probe NFS MW 2, jak ci sie spodoba to warto kupic, bo gra ma opinie w podobnych ilosciach negatywne i pozytywne, ale wg mnie dosc fajna, tylko nudna troszke...

Opublikowano

To tak jedne z najlepszych są te stare Undeground I/II , most wanted , polecam również Rivalsa :) tylko tu już wymagania wysokie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Underground 2, MostWanted 2005, carbon, undercover /// W tych nowych nfsach tylko grafika przykuwa oko ale już nie ma tego "klimatu" co w starszych częściach :/

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli zależy Ci na trybie Multiplayer to polecam NFS MW 2012. Standardowa rozgrywka - Underground 2/Most Wanted 2005/Shift/Shift 2 Unleashed

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...