Polskioko Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam pytanie która wg was seria need for speed jest najlepsza bo zamierzam sobie jakąśkupić oprócz shifta 2 i carbona bo je mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Need for Speed World jest dobre. Chętnie tanio sprzedam . A tak na serio: Need for Speed Rivals. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Z tych starszych najbardziej warty uwagi jest oczywiście Most Wanted z 2005 roku, według mnie najlepsza część serii. Underground 2 też jest całkiem dobry, ale dla mnie jest trochę nużący, brakuje tam np. policji. Mogę też polecić Hot Pursuita 2010 roku, według mnie jeden z najlepszych NFS'ów. Nie ma tam tuningu wozów, ale gra wróciła tam do korzeni, do typu rozgrywki jaki był w NFS'ach przed Undergroundami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polskioko Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 dzieki kupi se RIVALS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polskioko Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 albo kupie Rivals i shift I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adis25 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Most wanted Undergrund 1 i 2 fajny tuning pro street i shift 1 i 2 realistyczny symulator hot pursit 2010 powrót do korzeni więc sobie coś wybierz Pomogłem DAJ Lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianek855 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 MOST WANTED LUB UNDEGROUND 2 najlepsze moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper173173pl Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Osobiscie Rivals nie poolecam - zawiodlem sie. Jak wyzej - Carbon, ktorego masz, U2 i U, NFS MW stary, sciagnij sobie na probe NFS MW 2, jak ci sie spodoba to warto kupic, bo gra ma opinie w podobnych ilosciach negatywne i pozytywne, ale wg mnie dosc fajna, tylko nudna troszke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antkarz Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Hot Pursuit/ Stare MW Ze starszych to Underground 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milian Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ja polecam kupić NFS The Run. Jest świetny. Tryb fabularny jest ciekawy a muzyka miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finally Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 To tak jedne z najlepszych są te stare Undeground I/II , most wanted , polecam również Rivalsa tylko tu już wymagania wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowbojPL Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Underground 2 i Carbon/Most Wanted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCIUŚ Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Underground 2, MostWanted 2005, carbon, undercover /// W tych nowych nfsach tylko grafika przykuwa oko ale już nie ma tego "klimatu" co w starszych częściach :/ MPC Racing team | MPC Champion | Blue member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapienPL Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jeżeli zależy Ci na trybie Multiplayer to polecam NFS MW 2012. Standardowa rozgrywka - Underground 2/Most Wanted 2005/Shift/Shift 2 Unleashed exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi333 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Undercover ale na ps3 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.