dodu1223 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam Ostatnio przymierzam sie do zrobienia serwera PVP i mam do was pytanie co byscie chcieli zeby bylo na takim serwerze ? No i co tam powinno byc tak zeby to byl porzadny PVP. Opiszcie co moge tam zrobic. Kazda podpowiedz like Nwm chce wiedziec czy tam powinna byc komenda /money czy cos podobnego ? Podajcie jakie zestawy moze miec VIp svip elita ?I dodatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LinerPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Serwer PvP powinien wg mnie zawierać przede wszystkim dużo aren i bardzo wciągający tryb rozgrywek A nie tak jak na każdym serwerze że zwykłe "nawalanie się" mieczem i tyle. Fajnie jakbyś zrobił coś jak PB tylko pod PvP czyli drużyny, punkty itp Pozdrawiam i liczę że stworzyłbyś taki serwer robię właśnie takowy plugin to jak coś to możesz być testerem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CusT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Moje propozycje są takowe : Bardzo rozbudowany ranking na stronie (Asysty itd.) Trafienie w głowę to wiadomość na chat + 2x większe obrażenia. Nie rób serwera Pay2Win (Kupujesz Vipa i jesteś kox) Ładny chat, aby nie był oczojebny LvL Za zabójstwa + Jakieś dodatki za np. 5,10 lvl HP Nad głowami Jakieś Klany na serwerze Wymieniarki, Expiarki itd. Dużo skrzyń na mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodu1223 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Serwer PvP powinien wg mnie zawierać przede wszystkim dużo aren i bardzo wciągający tryb rozgrywek A nie tak jak na każdym serwerze że zwykłe "nawalanie się" mieczem i tyle. Fajnie jakbyś zrobił coś jak PB tylko pod PvP czyli drużyny, punkty itp Pozdrawiam i liczę że stworzyłbyś taki serwer robię właśnie takowy plugin to jak coś to możesz być testerem :P Aha to ja moge byc testerem jak masz ten plug daj na pw ps. Zrobi mi ktos mapke ? Moze ktos udostepni ? Jesli nie, to dajcie mi jakies linki do duzych mapek PVP(dobrych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LinerPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @up Jeszcze nie gotowy ale jak coś to ci napiszę na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBarabaszPl Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skrzynki i mapka pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jqbii Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 polecam zrobić sklep z łukami mieczami i zbroją i żeby vip miał oddzielny sklep gdzie będzie taniej i będą tam np.diax miecz 5/2 i jeszcze przed nickiem napis np zabicie 10 graczy nowicjusz zabicie 50 graczy uczen 100 kox 150 superkox 1000 legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodu1223 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 aha czekam na jakies mapki lub linki do mapek Kazda POMOC w robieniu serwera mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.