Polskioko Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 znacie jakąś ciekwą gre na singla za darmo prosze powiedzcie bo nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denfae Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Cat Mario,Isacc,Minecraft by zyczu Dużo jest darmowych gierek Możesz też na steamie Free To Play ;D /reflink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dark Souls Risen 1 lub 2 Fable Wiedźmin 2 Divinity 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Raczej niewiele jest darmowych gier SP, jak już to głównie jakieś proste gry lub horrory itp. Chyba że może być jakaś strzelanka F2P z możliwością gry z botami itp. Ja polecam A.V.A, S.K.I.L.L., TF2 i Neverwinter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiedźmin, Far Cry 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrkomm16 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 @Up Takie pytanko-Czy tę forum popiera piractwo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 @Up Takie pytanko-Czy tę forum popiera piractwo?? Nie, to forum nie popiera piractwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrkomm16 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ok dajcie mi bana za offtop. Spytałem,ponieważ coraz więcej użytkowników przyznaje się do piractwa i bezczelnie prosi o pomoc. Zróbcie coś z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrkomm16 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Z horrorów Cry Of Fear. Z przygodówek amnesia. Z shooterów wspomniany far cry 3. No i seria Metro i Mass Effect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid022 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jest bardzo mało ciekawych tytułów SP za free bez piracenia, ale może coś dla siebie znajdziesz, ja ostatnio pykam w Operacje Walkiria, kupiłem ją za jakieś 30 zł z tego co pamiętam, więc to też nie jest duży wydatek a gra fajna http://www.playshop.pl/public/Produkt_Play/stroke-of-fate-operacja-walkiria.html Polecam Ci też serie Gothica i Neverwinter Nights z dodatkami, bo też za groszę a na prawdę wciągają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.