Polskioko Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześc założyłem serwer minecrafta około 25 dni temu serwer działa i wszystko jest ok ale jedno mnie niepokoi gdy wpisuje IP pisze dokładnie Błąd pobierania statusu połącz się pezbośrednio wchoze w to i jestem na serwerze wie ktoś może czym to jest spowodowane że nie widać statusu opisowego serwera SERWER zasilany jest przez host CRAFTSERVE.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba669 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 oni maja prace nad maszyna. dlatego https://imgur.com/a/kaUjh2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBarabaszPl Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Naprawiaja maszyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polskioko Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 juz dziala ale zieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.