Almear Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witajcie Tak jak na obrazku : Problem tkwi w roocie wie ktoś jak to naprawić..? będę wdzięczny klient 2k11/12 daję limit lików Odnośnik do komentarza
Ups... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wydaje mi się że problem może być bardziej związany z plikami etc, ponieważ ustawiona jest zła pozycja ikonki skilla, skill ogólnie działa? Ps. Nie ten dział. Odnośnik do komentarza
Almear Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 to nie jest problem z etc bo sam kiedyś to naprawiłem to coś w root.. ;/ Odnośnik do komentarza
Ups... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 uicharacter.py, lub playersettingmodule.py. Jeżeli błąd ma być po stronie rootów, to tylko w tym. Chociaż mimo wszystko stawiam na pliki etc Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zepsute ETC. Odnośnik do komentarza
Almear Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zaraz sprawdzę jeśli zadziała to limit czeka :P Odnośnik do komentarza
Quentis. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wymień folder skill w ETC, to nie jest problem od rootów gdyż masz opis, slot i nazwę. http://www.mpcforum.pl/topic/1447023-evalispl-dedyk-easymedium/ Odnośnik do komentarza
Ups... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wymień folder skill w ETC, to nie jest problem od rootów gdyż masz opis, slot i nazwę. wydaje mi się że problem może być bardziej związany z plikami etc, ponieważ ustawiona jest zła pozycja ikonki skilla, skill ogólnie działa? Ps. Nie ten dział. to nie jest problem z etc bo sam kiedyś to naprawiłem to coś w root.. ;/ Odnośnik do komentarza
Almear Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 żaden z wymienionych sposobów nie działa ;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.