Mordenis Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć, potrzebuję waszej pomocy. Podczas gdy włączam launcher do minecraft'a i klikam PLAY, wiadomo wczytuje mi gre.. lecz zamiast gry wyskakuje mi w zakładce launchera "Crash report" takie coś : ---- Minecraft Crash Report ----// Shall we play a game?Time: 19.01.14 14:08Description: Initializing gameorg.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at azi.ad(SourceFile:325) at azi.f(SourceFile:696) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:152)A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:----------------------------------------------------------------------------------------- Head --Stacktrace: at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at azi.ad(SourceFile:325)-- Initialization --Details:Stacktrace: at azi.f(SourceFile:696) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:152)-- System Details --Details: Minecraft Version: 1.7.4 Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1 Java Version: 1.7.0_51, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 4495000 bytes (4 MB) / 26808320 bytes (25 MB) up to 518979584 bytes (494 MB) JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1G -Xmx512M AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 Launched Version: 1.7.4 LWJGL: 2.9.1 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. GL Caps: Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched. Type: Client (map_client.txt) Resource Packs: [] Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Anisotropic Filtering: Off (1) Korzystam z laptopa z win7, tydzień temu był robiony format, przed tym minecraft działał mi normalnie, bezproblemowo. Korzystam z pirackiej wersji gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nob123234 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 siema ja mam podobny problem przed formatem działało zrobiłem formata wczoraj i już mi mc nie działa też korzystam z pirackiej wersji POMOCY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clear500 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kilka opcji -Aktualizacja javy -Inny launcher-Odinstaluj i zainstaluj MC jeszcze raz (chodzi mi o folder w %appdata%) ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordenis Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Javę aktualizowałem przed zainstalowaniem MC, co do innych launcher'ów próbowałem już kilku oraz odinstalowywałem i na nowo instalowałem grę, mimo wszystko problem wciąż istnieje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Spróbuj zaktualizować sterowniki od karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordenis Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie miałem jak odpisać przez brak neta ale.. problem wciąż istnieje ;/ mam aktualne sterowniki do karty graficznej a mimo to wciąż pokazuje mi się ten sam komunikat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Mort Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jave 64 bit zainstaluj a nie 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordenis Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mam już javę 64 a mimo wszystko błąd wciąż istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Miałem podobny problem zainstalowałem zyczu wiem że to nie jest launcher najlepszy ale przynajmniej działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordenis Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 nie wiem czemu ale launcher zyczu gdy go uruchomię to instaluje mi jakieś mody i sam się wyłącza...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pobierz biblioteke LWJGL Lub przydziel więcej RAM-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordenis Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wraz nic nie pomaga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terion Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Co masz wpisane w JVM arguments w launcherze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordenis Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A gdzie to dokładniej mogę znaleźć? Gdy pokazuje mi się ten crash to jedyne co mam JVM to : JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1G -Xmx512M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrob99 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 1. Odinstaluj launcher i wszystkie pliki związane z minecraftem (zrób sobie kopie np. na pendrive) 2. Reinstaluj Jave i wgraj najnowszą wersję 3. Uaktualnij sterowniki do karty graficznej 4. Wgraj launcher na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordenis Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Już to robiłem, javę mam najnowszą, sterowniki też a z MC również odinstalowywałem wszystko i na nowo instalowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrob99 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A próbowałeś defragmentować dysk? Moze to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordenis Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 nic z tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.