DjRedix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam , chciałbym kupić MineCraft'a ale nie mogę bo nie jestem pełnoletni. A chciałbym kupić go za pomocą przelewiu pocztowego , czy na stronie KontaGier.pl można zrobić przelew pocztowy wybierając opcje : Przelew Bankowy mogę zrobić przelew na poczcie polskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActionPvP Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjRedix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ale ja chce mieć pewność na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A nie lepiej poprosisz o to rodziców ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Poproś rodziców i tyle. Na Allegro są nawet gifty po 70zł, jak chcesz napisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik5PL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Na fiberhost masz mozliwosc kupna za sma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1q31 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Możesz zrobić przelew na poczcie, sam kupowałem od nich (za czasów bety...) Ja jednak na Twoim miejscu dałbym rodzicom kasę i niech zrobią przelew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.