Firemeen Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dużo graczy z challengera poszło do platyn i goldów, BRNA np Gold 1, tylko nightblue utrzymał poziom diamenda V po 10 rozgrywkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPrezesLiper Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nic nie zrobił, takie zmiany w nowym sezonie i tyle. Uwierz mi, że Ci gracze są na tyle ogarnięci, że powrót na stare śmieci nie będzie dla nich wielkim problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ponieważ miał porządne mmr, a reszta po prostu może wrócić jeżeli zasługują Po więcej zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1128339-info-wyjasnienie-systemu-rankingowego-w-sezonie-4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemeen Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No ja to rozumiem, że łatwo im będzie wyjść, ale dolicz ile czasu trzeba. z kilkadziesiąt gier 50~ żeby być w tym d1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekhmet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po to właśnie to jest. Łatwo odsiało elo boosterów. Np w poprzedniej grze grałem na enemy adc który w S3 był diamond (http://www.lolking.net/summoner/eune/22222237) i dostał 4/14(a grał na goldy). Albo był za słaby na diament albo eloboosted. Jeśli ktoś zasługuje na bycie wyżej - bez problemu wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kubon i Mokkate też do gold'ów,ogólnie to RIOT chciał aby te high-dywizje poszły w dół i tak się stało. Ale przecież jak ktoś zasługuje,to wycarruje i wyjdzie do dywizji w której powinien być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiauS Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No nightblue własnie mial Plat I Tylko juz wbił diamond Pozatym dla "pro" taki diamond I to kwestia paru dni x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxj Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No i po co spamować? Diamenty i tak wrócą do diamentu a challengery do challengeru proste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzięki temu zmniejszy się ilość słabych graczy w wyższych dywizjach, ci co byli wyżej to wskoczą szybko za to boosted account spadną tam gdzie ich miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 najwyzej po 10 grach jest plat I, zaraz wszyscy wyjdą tam gdzie powinni byc gdyz i tak masz mmr s3 a nie s4.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Kgaming Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ci pro gracze dla nich nie jest to problem żeby się wybić z golda do challengera/diamentu dlatego że potrafią używać mózgu i 90% z nich ma po parę tysięcy gier tak więc myślą o wiele szybciej i wiedzą co się stanie. By: Lolled Girl Zbieram [ + ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemPolakiem Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @up wiedzą kiedy koniec świata ? jak wiedzą co się stanie, to dlaczego przegrywają ? przecież wiedzą, że np mundo użyje w danym miejscu i czasie tasaka . @top i tak wrócą na stare śmieci. by NovusOrdo It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdleSolution Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja gram 1 mecz dziennie i myslalem ze uda mi sie wbic platyne (bylem gold II), a tu patrze reset mam 3 winy 3 losy 2 loss prevented czyli bedzie silver-braz i od nowa musze wychodzic co zajmie mi jakies 50-100 meczy -,- Mogli zrobic taki reset jaki mial byc czyli wszystkich wbijac do lig z ich mmr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vymiot14 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To co zrobili nie podoba mi się Miałem gold II a teraz przez reset, ledwo utrzymuje się w brązie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.