Skocz do zawartości

[Pytanie] Co ten Rajot odwalił?

Firemeen

Rekomendowane odpowiedzi

Po to właśnie to jest.

Łatwo odsiało elo boosterów.

Np w poprzedniej grze grałem na enemy adc który w S3 był diamond (http://www.lolking.net/summoner/eune/22222237) i dostał 4/14(a grał na goldy).

Albo był za słaby na diament albo eloboosted. Jeśli ktoś zasługuje na bycie wyżej - bez problemu wyjdzie.

Ci pro gracze dla nich nie jest to problem żeby się wybić z golda do challengera/diamentu dlatego że potrafią używać mózgu i 90% z nich ma po parę tysięcy gier tak więc myślą o wiele szybciej i wiedzą co się stanie.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

@up

wiedzą kiedy koniec świata ? jak wiedzą co się stanie, to dlaczego przegrywają ? przecież wiedzą, że np mundo użyje w danym miejscu i czasie tasaka ;).

@top

i tak wrócą na stare śmieci.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Ja gram 1 mecz dziennie i myslalem ze uda mi sie wbic platyne (bylem gold II), a tu patrze reset mam 3 winy 3 losy 2 loss prevented czyli bedzie silver-braz i od nowa musze wychodzic co zajmie mi jakies 50-100 meczy -,- Mogli zrobic taki reset jaki mial byc czyli wszystkich wbijac do lig z ich mmr

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Co ten Rajot odwalił?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...