Skocz do zawartości

[Galeria]Silver leci do...

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

1.Pierwszy meczyk i akurat było w miare łatwo chociaż enemy adc wyłapał first blooda to nie umiał tego wykorzystać i przegrał ze mną linie. Reszte Darius wycarrował.

trl8kf.jpg

W następnych pokaże pełne ss'y.

2.Linie wygrałem , miałem bardzo dobrego junglera i enemy także lecz mój był o wiele lepszy w early. Mid taki sobie, miał na początku 1/4 i skończył z dosyć ładnymi statami. Ogółem szanse były dosyć wyrównane.

qwc0ri.jpg

3.Tutaj całą grę spiepszył Yasuo, który twierdził że zajebiście nim gra, a na koniec walnął że pierwszy raz rankeda gra. Linie oczywiście wygrałem, ale potem zaczął wpadać cały enemy team i pushnął moją linie. Miałem jeszcze w miare dobrego midera, ale to tyle.

nkovt5.jpg

Wiem że słaba farma, ale po 15 minucie trzeba było latać po mapie i pomagać innym liniom.

4.Nie komentuje

p7sf3s.jpg

5.Nie komentuje

wfazrb.jpg

6.Taka chujnia że też tego nie skomentuje. Tankiem miałem większego dmg niż adc.

iiu5o8.jpg

7.Kolejny lose. Garen przegrał linie w 6 min , midowiec 0/4 na początku dopiero potem coś zaczął ogarniać lecz za późno, caitlin w miare ogarniała, a soraka... szkoda sie rozpisywać. Kiedy na bocie trzech typków miało po 200 hp to soraka stałą za mną i patrzyła jak się leje zamiast pomóc.

tm50v1.jpg

8.wyjebało mi neta ;x

9.Nagły zwrot akcji ;d

bubhxe.jpg

Miałem 24/0 , ale zrobili trapa bo nie było wardów na mapie i padłem ;x Ogółem enemy jungler zdominowany chociaż na początku walneli invade i zabrali mi blue to i tak potem się feednąłem.

10.Efekt końcowy:

69vho9.jpg

Dłuższej grafiki się nie dało?

Oj wątpie żebym golda dostał. W s3 miałem silver IV i ponad 850 rozegranych rankedów. Poprostu mam pecha do tej gry :P Czasami jak chce mi się grać to widze na chatie z enemy teamu "noob boosted idiot" po czym i tak przegrywam przez reszte teamu. Większość mi napisze "gdybyś był dobry to wyszedłbyś z silvera", nie wątpie w swoje umiejętności bo wiele osób wyciągnąłem z brązu do srebra. Trzeba pamiętać że to gra zespołowa i co z tego że ja zagram zajebiście jak inne cztery osoby to zepsują.

Oj wątpie żebym golda dostał. W s3 miałem silver IV i ponad 850 rozegranych rankedów. Poprostu mam pecha do tej gry :P Czasami jak chce mi się grać to widze na chatie z enemy teamu "noob boosted idiot" po czym i tak przegrywam przez reszte teamu. Większość mi napisze "gdybyś był dobry to wyszedłbyś z silvera", nie wątpie w swoje umiejętności bo wiele osób wyciągnąłem z brązu do srebra. Trzeba pamiętać że to gra zespołowa i co z tego że ja zagram zajebiście jak inne cztery osoby to zepsują.

Silver -> gold to kwestia dwóch dni. Ci "trolle, afkerzy, feederzy, ragerzy" są do kerowania, a ty jesteś osobą która ma to zrobić.

"Poprostu miałem pecha do tej gry." To nie pech, to tp/barrier na adc ^_^

46891132602722595964.jpg

bariera do standard na adc, a tp używam od jakiś stu gier.

Z brązu wyszedłem mając 270 winów, a S3 zakończyłem na silverze IV mając 410 winów. Mimo szczerych chęci , ciągłego wygrywania swojej linii, właściwego focusu na tf'ach, lataniem w early po innych liniach i pomaganiem im, dobrej farmy (25 min=200+ farmy) to ciężko samemu coś wygrać. To jest gra multiplayer, a nie singleplayer i żeby coś wygrać trzeba współpracy, a nie że jak przychodze do kogoś na linie to śpi ;x.

Powodzenia (w brązie) na ADC bez flasha...

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Serio miałeś 850 ranków i nie mogłeś wyjść z silvera?

Serio miałeś 850 ranków i nie mogłeś wyjść z silvera?

Mój kumpel miał 1150 ranków i był w brązie V..

@topic

Najlepsza rada? Nie poddawaj się za wczasu : D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

uwiez nie jest ciezko samemu wygrac ;c poprostu trzeba skilla ja z bronzuV do platyny III wyszedlem majac 900 gier grannych ;p

Chłopie, z brązu sie nie wychodzi :)

Osobiście sam czuje sie pokrzywdzony siedząc w brazie, z ktorego od 2 miechow próbowalem wyjsc ;\

team 0 ogaru ... Ja zawsze staty koncowe mam na +, rzadko zarza mi się przegrać linie, ale gry widze jak np. sivir ma w 10 mincie 0/7 a podczas tf focusują tanka to odechciewa mi się w lola grac ...

Podsumowanie: Z brązu się nie da wyjść

Chłopie, z brązu sie nie wychodzi :)

Osobiście sam czuje sie pokrzywdzony siedząc w brazie, z ktorego od 2 miechow próbowalem wyjsc ;\

team 0 ogaru ... Ja zawsze staty koncowe mam na +, rzadko zarza mi się przegrać linie, ale gry widze jak np. sivir ma w 10 mincie 0/7 a podczas tf focusują tanka to odechciewa mi się w lola grac ...

Podsumowanie: Z brązu się nie da wyjść

Czemu się nie da wyjść ? Ja z B5 do S1 wyszedłem w 2 tygodnie z może trzema/czterema porażkami,a potem w kolejne 2 tygodnie do S1 ;)

@top

Powodzenia w wychodzeniu,jeśli zasługujesz na s1+ to spokojnie wyjdziesz.

Błąd, błąd, błąd. Po pierwsze na niskich ligach nie graj adc, bo to jest nieopłacalne. Preferuję top/mid. Najlepiej grając duo z kimś kto może pójść na każdą pozycję w razie czego ;)

1-2 dni i jesteś w goldzie. Następny tyg i w platynie... a potem to już schodki ^^

Ogółem umiem grać tylko na adc i na jungli, troche jeszcze potrafie grac na supporcie i midzie, a jak mam dobry dzien to nawet cos ujdzie ugrac na topie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Galeria]Silver leci do...   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...