Silver™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 1.Pierwszy meczyk i akurat było w miare łatwo chociaż enemy adc wyłapał first blooda to nie umiał tego wykorzystać i przegrał ze mną linie. Reszte Darius wycarrował. W następnych pokaże pełne ss'y. 2.Linie wygrałem , miałem bardzo dobrego junglera i enemy także lecz mój był o wiele lepszy w early. Mid taki sobie, miał na początku 1/4 i skończył z dosyć ładnymi statami. Ogółem szanse były dosyć wyrównane. 3.Tutaj całą grę spiepszył Yasuo, który twierdził że zajebiście nim gra, a na koniec walnął że pierwszy raz rankeda gra. Linie oczywiście wygrałem, ale potem zaczął wpadać cały enemy team i pushnął moją linie. Miałem jeszcze w miare dobrego midera, ale to tyle. Wiem że słaba farma, ale po 15 minucie trzeba było latać po mapie i pomagać innym liniom. 4.Nie komentuje 5.Nie komentuje 6.Taka chujnia że też tego nie skomentuje. Tankiem miałem większego dmg niż adc. 7.Kolejny lose. Garen przegrał linie w 6 min , midowiec 0/4 na początku dopiero potem coś zaczął ogarniać lecz za późno, caitlin w miare ogarniała, a soraka... szkoda sie rozpisywać. Kiedy na bocie trzech typków miało po 200 hp to soraka stałą za mną i patrzyła jak się leje zamiast pomóc. 8.wyjebało mi neta ;x 9.Nagły zwrot akcji ;d Miałem 24/0 , ale zrobili trapa bo nie było wardów na mapie i padłem ;x Ogółem enemy jungler zdominowany chociaż na początku walneli invade i zabrali mi blue to i tak potem się feednąłem. 10.Efekt końcowy: Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 co to za taktyki z tp na adc? Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 żeby w eraly w razie powrotu do bazy nie tracić cs'ów. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
TheLanser Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Głupia taktyka Jak grasz caitlyn to musisz. 1. Wygrać linię 2. Snowbollować Caitlyn w late odstaje ,przy takiej Tristanie ,zresztą jak gram Tristaną zawsze wygrywam z Caitlyn.. Powodzenia życzę złota. Chipsy cola gramy w lola Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Oj wątpie żebym golda dostał. W s3 miałem silver IV i ponad 850 rozegranych rankedów. Poprostu mam pecha do tej gry :P Czasami jak chce mi się grać to widze na chatie z enemy teamu "noob boosted idiot" po czym i tak przegrywam przez reszte teamu. Większość mi napisze "gdybyś był dobry to wyszedłbyś z silvera", nie wątpie w swoje umiejętności bo wiele osób wyciągnąłem z brązu do srebra. Trzeba pamiętać że to gra zespołowa i co z tego że ja zagram zajebiście jak inne cztery osoby to zepsują. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
UncleSammy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Oj wątpie żebym golda dostał. W s3 miałem silver IV i ponad 850 rozegranych rankedów. Poprostu mam pecha do tej gry :P Czasami jak chce mi się grać to widze na chatie z enemy teamu "noob boosted idiot" po czym i tak przegrywam przez reszte teamu. Większość mi napisze "gdybyś był dobry to wyszedłbyś z silvera", nie wątpie w swoje umiejętności bo wiele osób wyciągnąłem z brązu do srebra. Trzeba pamiętać że to gra zespołowa i co z tego że ja zagram zajebiście jak inne cztery osoby to zepsują. Silver -> gold to kwestia dwóch dni. Ci "trolle, afkerzy, feederzy, ragerzy" są do kerowania, a ty jesteś osobą która ma to zrobić. "Poprostu miałem pecha do tej gry." To nie pech, to tp/barrier na adc ^_^ Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 bariera do standard na adc, a tp używam od jakiś stu gier. Z brązu wyszedłem mając 270 winów, a S3 zakończyłem na silverze IV mając 410 winów. Mimo szczerych chęci , ciągłego wygrywania swojej linii, właściwego focusu na tf'ach, lataniem w early po innych liniach i pomaganiem im, dobrej farmy (25 min=200+ farmy) to ciężko samemu coś wygrać. To jest gra multiplayer, a nie singleplayer i żeby coś wygrać trzeba współpracy, a nie że jak przychodze do kogoś na linie to śpi ;x. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
FMS aka eSej Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 uwiez nie jest ciezko samemu wygrac ;c poprostu trzeba skilla ja z bronzuV do platyny III wyszedlem majac 900 gier grannych ;p Odnośnik do komentarza
buli95 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Powodzenia (w brązie) na ADC bez flasha... PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer | PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White | KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB | RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10 | ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W | SSD: Crucial MX100 256GB | OBUDOWA: Zalman Z3 Plus | MONITOR: Eizo FS2434 | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma | PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed | KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6 | SŁUCHAWKI: Takstar HD2000 Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Powodzenia (w brązie) na ADC bez flasha... Dzięki. Powtarza się historia z poprzedniego roku tyle że wtedy byłem w brązie V Śmiałbym się gdyby znowu tak było. Może będzie brąz I to jakoś się wyjdzie. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
cyborg1234 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Oj wątpie żebym golda dostał. W s3 miałem silver IV i ponad 850 rozegranych rankedów. Poprostu mam pecha do tej gry :P Czasami jak chce mi się grać to widze na chatie z enemy teamu "noob boosted idiot" po czym i tak przegrywam przez reszte teamu. Większość mi napisze "gdybyś był dobry to wyszedłbyś z silvera", nie wątpie w swoje umiejętności bo wiele osób wyciągnąłem z brązu do srebra. Trzeba pamiętać że to gra zespołowa i co z tego że ja zagram zajebiście jak inne cztery osoby to zepsują. Serio miałeś 850 ranków i nie mogłeś wyjść z silvera? Odnośnik do komentarza
tsdek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Serio miałeś 850 ranków i nie mogłeś wyjść z silvera? Mój kumpel miał 1150 ranków i był w brązie V.. @topic Najlepsza rada? Nie poddawaj się za wczasu : D Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę. Moje poradniki(ANDROID): ROOT NA KAZDEGO ANDROIDA: http://www.mpcforum.pl/topic/943500-rootprogram-rootunroot-dla-kazdego-androida/ WifiKill i Network Spoofer - Czyli zabawa w wyłączanie neta, manipulacja przeglądarką ofiary. http://www.mpcforum.pl/topic/761594-approottut-wifikill-i-network-spoofer-czyli-zabawa-w-wylaczanie-neta-manipulacja-przegladarka-ofiary/ dSploit - czyli doglebna analiza sieci: http://www.mpcforum.pl/topic/780518-roottut-dsploit-czyli-doglebna-analiza-sieci/ Minecraft Pocket Edititon MultiPlayer(PocketTool Free): http://www.mpcforum.pl/topic/818886-vtut-minecraft-pocket-edititon-multiplayerpockettool-free/ Moje poradniki(Programowanie stron): Paginacja/stroniconowanie - czyli jak podzielić coś na strony: http://www.mpcforum.pl/topic/1000069-phpmysql-paginacjastroniconowanie-czyli-jak-podzielic-cos-na-strony/ Template engine - czyli system styli: http://www.mpcforum.pl/topic/1003701-tut-template-engine-czyli-system-stylijak-kto-woli/ Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Serio miałeś 850 ranków i nie mogłeś wyjść z silvera? Wiesz... Do srebra III łatwo się wygrywało potem po dołączeniu do trzeciej dywizjii ludzie w teamie byli jak z brązu V.Byłem 7x w sreberze III j za kazdym razem tak samo bylo. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
BodySoul Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 uwiez nie jest ciezko samemu wygrac ;c poprostu trzeba skilla ja z bronzuV do platyny III wyszedlem majac 900 gier grannych ;p Chłopie, z brązu sie nie wychodzi Osobiście sam czuje sie pokrzywdzony siedząc w brazie, z ktorego od 2 miechow próbowalem wyjsc ;\ team 0 ogaru ... Ja zawsze staty koncowe mam na +, rzadko zarza mi się przegrać linie, ale gry widze jak np. sivir ma w 10 mincie 0/7 a podczas tf focusują tanka to odechciewa mi się w lola grac ... Podsumowanie: Z brązu się nie da wyjść Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Chłopie, z brązu sie nie wychodzi Osobiście sam czuje sie pokrzywdzony siedząc w brazie, z ktorego od 2 miechow próbowalem wyjsc ;\ team 0 ogaru ... Ja zawsze staty koncowe mam na +, rzadko zarza mi się przegrać linie, ale gry widze jak np. sivir ma w 10 mincie 0/7 a podczas tf focusują tanka to odechciewa mi się w lola grac ... Podsumowanie: Z brązu się nie da wyjść Czemu się nie da wyjść ? Ja z B5 do S1 wyszedłem w 2 tygodnie z może trzema/czterema porażkami,a potem w kolejne 2 tygodnie do S1 @top Powodzenia w wychodzeniu,jeśli zasługujesz na s1+ to spokojnie wyjdziesz. Odnośnik do komentarza
drozd001 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Błąd, błąd, błąd. Po pierwsze na niskich ligach nie graj adc, bo to jest nieopłacalne. Preferuję top/mid. Najlepiej grając duo z kimś kto może pójść na każdą pozycję w razie czego 1-2 dni i jesteś w goldzie. Następny tyg i w platynie... a potem to już schodki Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Błąd, błąd, błąd. Po pierwsze na niskich ligach nie graj adc, bo to jest nieopłacalne. Preferuję top/mid. Najlepiej grając duo z kimś kto może pójść na każdą pozycję w razie czego 1-2 dni i jesteś w goldzie. Następny tyg i w platynie... a potem to już schodki Ogółem umiem grać tylko na adc i na jungli, troche jeszcze potrafie grac na supporcie i midzie, a jak mam dobry dzien to nawet cos ujdzie ugrac na topie. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.