Crytek023 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam ! W tym temacie chciałbym wam powiedzieć o nowych zabezpieczeniach do Crossfire, otóż firma Gamerage dodała do gry zabezpieczenie, takie żeby każdego hakera po rundzie granej na hakach od razu jego konto zostaje zbanowane na zawsze ! Ten temat stworzyłem tylko temu żeby ostrzec wszystkich używających haków, ja się przekonałem o tym na własnej skórze ! Nie to że zabraniam wam hakowania, ale tylko was ostrzegam. Z niecierpliwością czekam na haka który przełamie te zabezpieczenie ! Jeżeli temat stworzyłem nie w tym dziale, proszę o przeniesienie ! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza
Emafir? Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Szkoda że tak późno to zrobili.... Od początku gry powinno być takie coś ! Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 I tak pewnie sobie z tym zabezpieczeniem poradzą. Odnośnik do komentarza
Emafir? Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Pewnie tak ale zawsze to przez jakiś czas może nie będzie tyle cheaterów Odnośnik do komentarza
Crytek023 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Te zabezpieczenie działa jedynie na mapie Restorn czy jakoś tak, tam jest taki basen itp Próbowałem na innych mapach grać tak ostro na hakach i wszystko git Odnośnik do komentarza
PaczajLeci Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 juz sa haki do cf wczoraj gralem z pewnym klanem ktory mial haki i dzis rano tez mieli Cf_Stalkerzy czy jakos tak wysokie rangi maja, szkoda ze ich nie zbanuje Odnośnik do komentarza
michaszek112 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Coś słabe te zabezpieczenie jest^^ Odnośnik do komentarza
EloElas Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 gra ktoś na hakach ?, polecicie jakiś ? Odnośnik do komentarza
Tekallax Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Co do mapy Resort; tam grało najwięcej ludzi z hack'ami, bo mapa nie była w ogóle zabezpieczona; z stąd takie surowe zabezpieczenia. Czuję, że ta "blokada" za długo nie pociągnie.. A teraz jest tak, że już nie ma kick'ów lub ban'ów na czas tylko od razu permanentny ban, jak GM wejdzie.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.