Skocz do zawartości

Exp i dzialo

madafaka5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jezeli kupie dzialo do IS VIII tieru to bede zarabial wiecej expa ?

Komputer : Intel Core i5 4440 | 8GB Ram DDR3 | Sapphire Radeon 270x 2GB | G1.SNIPER B5 | Chifftec 750W

Gram w :  Metin2 | World of Tanks | Assasin Creed Black Flag | FIFA 14 | FIFA 13 | Batelffield 3 | Maszyna Eu07 | SAMP | War Thunder | World of Warplanes

Żeby dostać więcej expa, potrzebny jest DMG. Więc jeżeli tym dzialem zrobisz tyle DMG jak poprzednim, to dostaniesz tyle samo respa.

Ale te działo ma większą szybkostrzelność i lekko większy DMG. Więc jeżeli jesteś dobrym graczem to to odczujesz.

Jaki dmg ?

Po podświetleniu z tego co wiem dostaje się najwięcej expa, jeżeli potrafi się grać to nawet tym stockowym działem masz po 1000 expa na bitwę.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Jaki dmg ?

Po podświetleniu z tego co wiem dostaje się najwięcej expa, jeżeli potrafi się grać to nawet tym stockowym działem masz po 1000 expa na bitwę.

Po podświetleniu dostaje się połowę expa.

Powiedzmy:

Wykryłeś ISa-3 i nic mu nie zadałeś, ale masz te 1500 po podświetneniu za niego i powiedzmy dostajesz za to 300 expa

Jeżeli wykryłbyś go i sam zadał ten dmg dostałbyś 600 expa

Jeżeli ktoś ci go wykrył i on ma 1500dmg po spocie i ty 1500dmg z działa - ty dostajesz 300 expa i on dostaje 300 expa.

Mam nadzieje, że rozumiemy się ^^

Ale odblokuj top guna. Szybciej strzelasz i od razu w IS-3 będziesz miał go odblokowanego (bez niego nie odblokujesz topowego działa w IS-3)

Edit:

Jeszcze jedno. Przy dużym spocie już nie ma znaczenia prawie ilość expa. Za 8k spota dostajesz minimalnie mniej niż za 10k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Exp i dzialo   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...