mikaele94 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siemka, mam pytanie co dają połączenia gemów w itemkach mógłby mi ktoś rozjaśnić temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toysoldier Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To są tzw. linki. Potrzebne są do wzmacniania skilla supportami, gdyż bez nich supporty nie będą działać. Itemy z 6 linkami są oczywiście najwięcej warte. Przykład: masz item z 4 slotami(miejsca na gem) połączonymi ze sobą. W jeden slot wkładasz np. double strike(skill) w pozostałe 3 supporty, np. melee physical dmg, multistrike, blood magic. Supporty zwiekszaja dmg,attack speed i zamiast many, skill czerpie hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaele94 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Już mniej więcej sam do tego doszedłem ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.