robotek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam.Jak w temacie, ma ktoś jeszcze plik SH do paladiniego lub bartka (event.php) Nieregulaminowa sygnatura. Odnośnik do komentarza
Cannzas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 podpinam się. ! Odnośnik do komentarza
Haronis Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi też by się przydał ;p Odnośnik do komentarza
Only Head Shot Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 macie plik tylko musicie zmienić zawartość w środku z m1 na dany świat gdzie się znajduje plik event.php swiat_start.rar Odnośnik do komentarza
Cannzas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 macie plik tylko musicie zmienić zawartość w środku z m1 na dany świat gdzie się znajduje plik event.php pewnie jak zwykle rozjebane. Odnośnik do komentarza
Only Head Shot Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie pasują wam pliki to sami znajdź cie a o tobie kolego up nie mam zamiaru dyskutować Odnośnik do komentarza
Cannzas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie pasują wam pliki to sami znajdź cie a o tobie kolego up nie mam zamiaru dyskutować nie pasuje bo się nie nadaje. Odnośnik do komentarza
Only Head Shot Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ty stawiasz serwer czy robotek nie to zamknij jape i nie pyskuj !! Odnośnik do komentarza
Cannzas Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ty stawiasz serwer czy robotek nie to zamknij jape i nie pyskuj !! Hahah Uśmiałem się mam się bać typka, który boi się wejść na TS3 ;* Jak tam twoje multikonta np Krzemas Odnośnik do komentarza
Only Head Shot Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ciekawe gdzie multi konta ?? zresztą co cie obchodzą moje multikonta lepiej niech cie zacznie obchodzić to byś się nauczył robić serwery ... a nie czekać na gotowe pliki ... Odnośnik do komentarza
Cannzas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 ciekawe gdzie multi konta ?? zresztą co cie obchodzą moje multikonta lepiej niech cie zacznie obchodzić to byś się nauczył robić serwery ... a nie czekać na gotowe pliki ... hahaha Odnośnik do komentarza
robotek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 LUDZIE JUŻ OGAR weź ktoś przymknij na 48 tych ludzi. . . plik ja już mam więc proszę o close-a troche przerobiłem ten twój OHS więc thx! przydał się ;p Nieregulaminowa sygnatura. Odnośnik do komentarza
Only Head Shot Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 to git , że się przydał tak myślałem , że go mam musiałem z innego silnika pobrać Odnośnik do komentarza
Cannzas Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 to git , że się przydał tak myślałem , że go mam musiałem z innego silnika pobrać No okej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.