kondziomtk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Szukam moda który blokuje strzelanie we wraki.Przeglądałem strony z modami ale nie mogłem znaleść. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 O co Ci chodzi? Jak strzelania we wraki? Pierwsze o takim czymś słyszę, wątpię, że takie coś kiedykolwiek istniało. Jak myli Ci się, normalny czołg z wrakiem, to zainstaluj mod "Białe wraki czołgów". Często, bardzo pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziomtk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jest Juri takie coś Tzn jak są dwa czołgi obok siebie,jeden za drugim się chowa,to np strzelasz w 1 czołg, z opóźnieniem sekundy załóżmy a on już jest wrakiem to ten mod blokuje ten strzał byś wycelował w ten co się chowa za nim -Nie mylą mi się wraki czołgów tylko tu,chodzi o taką blokade czasową od zniszczenia czołgu by nie marnować pestki np z FV na wrak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli było, to teraz nie ma, bo znam większość modów. Zainstaluj sobie białe wraki. Ten mod Ci bardziej pomoże. Wygląda to tak: I od razu wiesz gdzie strzelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziomtk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kiedyś miałem tego moda na białe wraki,ale mi to różnicy nie robi dużej. Tylko denerwuje mnie jak celuje w czołg naciskam strzał a ktoś inny go zdjoł i ja tracę czas na FV do ładowania i pestkę ;/ a mod był taki co blokował np 3 sek po zniszczeniu strzelanie do "wraku" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A o to Ci chodzi ;p Masz Xt to trzeba mieć wyczucie, widzieć całe pole bitwy, czy jakiś pocisk nie nadlatuje. NA FV bij tylko w te, co mają 1000hp+, a jest tylko kilka czołgów co po tyle bije. Ty masz się tego nauczyć, wyczuć itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek21212 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jest taki mod i nawet go mam, mod działa tak że przez 1,5s po zniszczeniu pojazdu nie możne do niego strzelić. Niestety nie mogę go udostępnić po znajduje się w paczce modów obowiązkowych w moim klanie a jej nie mogę nikomu przesyłać :< 113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1; T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3ESL: 28,729 golda + 28€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper-102 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mod nazywa się SafeShot Na wersie 8.10 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/337342-safeshot-do-810/ Wujek Google http://lmgtfy.com/?q=Wujek+google+%3A) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziomtk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A o to Ci chodzi ;p Masz Xt to trzeba mieć wyczucie, widzieć całe pole bitwy, czy jakiś pocisk nie nadlatuje. NA FV bij tylko w te, co mają 1000hp+, a jest tylko kilka czołgów co po tyle bije. Ty masz się tego nauczyć, wyczuć itp. Juri Podałem przykład FV ;P nie tylko tym czołgiem się gra mówię ogolnie ale to strata czasu jak masz ładować nawet 5 sek Mod nazywa się SafeShot Na wersie 8.10 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/337342-safeshot-do-810/ dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.