Skocz do zawartości

Blokada strzelania we wraki

kondziomtk

Rekomendowane odpowiedzi

O co Ci chodzi? Jak strzelania we wraki? Pierwsze o takim czymś słyszę, wątpię, że takie coś kiedykolwiek istniało.

Jak myli Ci się, normalny czołg z wrakiem, to zainstaluj mod "Białe wraki czołgów". Często, bardzo pomaga.

Jest Juri takie coś ;) Tzn jak są dwa czołgi obok siebie,jeden za drugim się chowa,to np strzelasz w 1 czołg, z opóźnieniem sekundy załóżmy a on już jest wrakiem to ten mod blokuje ten strzał byś wycelował w ten co się chowa za nim

-Nie mylą mi się wraki czołgów tylko tu,chodzi o taką blokade czasową od zniszczenia czołgu by nie marnować pestki np z FV na wrak :P

Kiedyś miałem tego moda na białe wraki,ale mi to różnicy nie robi dużej. Tylko denerwuje mnie jak celuje w czołg naciskam strzał a ktoś inny go zdjoł i ja tracę czas na FV do ładowania i pestkę ;/ a mod był taki co blokował np 3 sek po zniszczeniu strzelanie do "wraku" :P

A o to Ci chodzi ;p Masz Xt to trzeba mieć wyczucie, widzieć całe pole bitwy, czy jakiś pocisk nie nadlatuje. NA FV bij tylko w te, co mają 1000hp+, a jest tylko kilka czołgów co po tyle bije.

Ty masz się tego nauczyć, wyczuć itp.

Jest taki mod i nawet go mam, mod działa tak że przez 1,5s po zniszczeniu pojazdu nie możne do niego strzelić. Niestety nie mogę go udostępnić po znajduje się w paczce modów obowiązkowych w moim klanie a jej nie mogę nikomu przesyłać :<

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

A o to Ci chodzi ;p Masz Xt to trzeba mieć wyczucie, widzieć całe pole bitwy, czy jakiś pocisk nie nadlatuje. NA FV bij tylko w te, co mają 1000hp+, a jest tylko kilka czołgów co po tyle bije.

Ty masz się tego nauczyć, wyczuć itp.

Juri Podałem przykład FV ;P nie tylko tym czołgiem się gra mówię ogolnie ale to strata czasu jak masz ładować nawet 5 sek :)

Mod nazywa się SafeShot Na wersie 8.10

dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Blokada strzelania we wraki   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...