ludwasxD Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym zawpytać o to czy na singlu jest dostępna tylko jedna mapa? Bo co wezmę "stwórz nowy świat" to cały czas na jednej jestem. Chcę pograć tak, żeby zdobywać wszystko sam. Zbudować dom, polować itp. Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko _______________________________________________________________________ 50/100/150/200/250/300/350/400/500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie generator w mc generuje nowe mapy gdy zakładasz nowy swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tromliks101 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 odinstaluj minecrafta i zainstaluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwasxD Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie generator w mc generuje nowe mapy gdy zakładasz nowy swiat A możesz jaśniej? Bo nie rozumiem.. biore 'stwórz nowy świat', ale za każdy razem jestem na tej samej mapie... odinstaluj minecrafta i zainstaluj Czy to coś pomoże? Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko _______________________________________________________________________ 50/100/150/200/250/300/350/400/500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wejdź w %appdata% usuń .minecraft i problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.