Vicked Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ściągnąłem sobie jakąś paczke modów, po upływie czasu chciałem scraftować philosopher stone, prawdopodobnie jest wyłączony gdzieś w opcjach wie ktoś może jak to włączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatrixen Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Być może masz starszą wersje minecraft na której tego czegoś nie ma Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vicked Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ten mod jest na tą wersje minecrafta którą mam, prawdopodobnie wyłączył to ktoś kto tego nie chciał mieć na serwerze, śćiągnąłem tą paczke od jakiegoś kolesia co serwer założył więc napewno trzeba gdzieś zmienić z false na true tylko nie wiem gdzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.