Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jaki hosting (dedyk)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję dobrego hosting'u na serwer metin2 . ;

Jaki polecacie na chwilę obecną ???

Budżet - 800zł/mc

Proszę pisać pod tematem lub na PW

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ludzie mówią że do metina najlepszy Hosteam a jak niby ravia tam stoi to nad czym tu się zastanawiać ?

Nad tym, ze oprocz wlasnie swojej ochrony antyddos nie ma nic wiecej do zaoferowania w rozsądnej cenie w porownaniu do OVH.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

nie kupuj hosteam . mialem tam sewery co prawda zajebista stabilnosc ale ceny odstarszaja na ovh masz lepszy serwer za 3 raz ytaniej

A na OVH jest taka stabilnośc? :D wgl to jaka jest najlepsza serwerownia ( POD METINA) ? mówią że hosteam inni że ovh inni że jeszcze inaczej itp itp ? Ktoś wie? Lub miał jakieś doświadczenia?

Opublikowano

OVH - najtańsze na rynku, szybka pomoc techniczna, blokowanie maszyny jak wychodzą z niej ataki :) Pomagają w dużym stopniu. za 600zl masz 128gb RAM a u innej serwerowni 128gb okolo 700-1000zl

Opublikowano

albo

http://www.kimsufi.com/pl/
exone.pl

Ja polecam HosTeam

Ty weź mi z tym exone.pl bo tam takie ścierwo że masakra.

Hm no proszę proszę, dawniej tak mówiono że OVH to zrąbana serwerownia a teraz kupują dedyki xD

Co do tematu, ja mam aktualnie 2 serwery z OVH w tym że tak kiedyś była inna oferta i mam kimsufi 24g oraz 2g ale na 2g nie działa dobrze skrypcik antyddos i musze napisać do nich ale to szczegół, powiem wam tak że są stabilne te serwery jak się o nie zadba ;)

Nie wystarczy mieć serwer z ochroną antyddos itd itd, trzeba tutaj też odpowiednio skonfigurować i żaden cwaniak mi tu nie powie że tak nie jest bo wiem na czym pracuje ;D

Ponad pół roku w sumie mam te 2 serwery i no nie narzekałem ani wcześniej kiedy nie było skrypcika antyddosa ani teraz ;D

OVH przyszykowało nieco ładną niespodziankę dla Hosteamu i innych pseudo pro serwerów :P

Powiem wam tak że serwerów z Los Angeles itp które mają na OVH nie dorównają hostemowi no tylko że hosteam szpanuje bo ma nowszą technologię, ale to się zmieni ;)

No nic więc do autora:

Nie bierz ścierwa z hosteamu dlatego że mają lepsze firewalle ;)

Zabierz sobie z OVH i tam masz firewalla podstawowego za około 700 zł ale potem co miesiąc po 79zł bo instalacja około 700 bądź 750, nie patrzyłem dokładnie ;d

Ale i tak skrypcik antyddosa działa więc no Twój wybór.

Ale hejtować będą mnie zaraz xD

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

OVH teraz się zmieniło i to bardzo - mają mocne maszyny za dobrą cenę i ciekawą ochronę bezpłatną DDoS - zmienili się na lepsze.
Hosteam jak to oni firma porządna - przyzwoity kontakt lecz ceny OVH ma lepsze jeżeli chodzi o maszyny.

Opublikowano

Ty weź mi z tym exone.pl bo tam takie ścierwo że masakra.

Hm no proszę proszę, dawniej tak mówiono że OVH to zrąbana serwerownia a teraz kupują dedyki xD

Co do tematu, ja mam aktualnie 2 serwery z OVH w tym że tak kiedyś była inna oferta i mam kimsufi 24g oraz 2g ale na 2g nie działa dobrze skrypcik antyddos i musze napisać do nich ale to szczegół, powiem wam tak że są stabilne te serwery jak się o nie zadba ;)

Nie wystarczy mieć serwer z ochroną antyddos itd itd, trzeba tutaj też odpowiednio skonfigurować i żaden cwaniak mi tu nie powie że tak nie jest bo wiem na czym pracuje ;D

Ponad pół roku w sumie mam te 2 serwery i no nie narzekałem ani wcześniej kiedy nie było skrypcika antyddosa ani teraz ;D

OVH przyszykowało nieco ładną niespodziankę dla Hosteamu i innych pseudo pro serwerów :P

Powiem wam tak że serwerów z Los Angeles itp które mają na OVH nie dorównają hostemowi no tylko że hosteam szpanuje bo ma nowszą technologię, ale to się zmieni ;)

No nic więc do autora:

Nie bierz ścierwa z hosteamu dlatego że mają lepsze firewalle ;)

Zabierz sobie z OVH i tam masz firewalla podstawowego za około 700 zł ale potem co miesiąc po 79zł bo instalacja około 700 bądź 750, nie patrzyłem dokładnie ;d

Ale i tak skrypcik antyddosa działa więc no Twój wybór.

Ale hejtować będą mnie zaraz xD

Pozdrawiam.

Bo było zjebaną serwerownią ale sie ogarneli.

Teraz jest to jedna z lepszych i moge ją polecić.

1390305976-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...