Skocz do zawartości

[Szukam] Jaki hosting (dedyk)

Rekomendowane odpowiedzi

albo

http://www.kimsufi.com/pl/
exone.pl

Ja polecam HosTeam

Ty weź mi z tym exone.pl bo tam takie ścierwo że masakra.

Hm no proszę proszę, dawniej tak mówiono że OVH to zrąbana serwerownia a teraz kupują dedyki xD

Co do tematu, ja mam aktualnie 2 serwery z OVH w tym że tak kiedyś była inna oferta i mam kimsufi 24g oraz 2g ale na 2g nie działa dobrze skrypcik antyddos i musze napisać do nich ale to szczegół, powiem wam tak że są stabilne te serwery jak się o nie zadba ;)

Nie wystarczy mieć serwer z ochroną antyddos itd itd, trzeba tutaj też odpowiednio skonfigurować i żaden cwaniak mi tu nie powie że tak nie jest bo wiem na czym pracuje ;D

Ponad pół roku w sumie mam te 2 serwery i no nie narzekałem ani wcześniej kiedy nie było skrypcika antyddosa ani teraz ;D

OVH przyszykowało nieco ładną niespodziankę dla Hosteamu i innych pseudo pro serwerów :P

Powiem wam tak że serwerów z Los Angeles itp które mają na OVH nie dorównają hostemowi no tylko że hosteam szpanuje bo ma nowszą technologię, ale to się zmieni ;)

No nic więc do autora:

Nie bierz ścierwa z hosteamu dlatego że mają lepsze firewalle ;)

Zabierz sobie z OVH i tam masz firewalla podstawowego za około 700 zł ale potem co miesiąc po 79zł bo instalacja około 700 bądź 750, nie patrzyłem dokładnie ;d

Ale i tak skrypcik antyddosa działa więc no Twój wybór.

Ale hejtować będą mnie zaraz xD

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Ty weź mi z tym exone.pl bo tam takie ścierwo że masakra.

Hm no proszę proszę, dawniej tak mówiono że OVH to zrąbana serwerownia a teraz kupują dedyki xD

Co do tematu, ja mam aktualnie 2 serwery z OVH w tym że tak kiedyś była inna oferta i mam kimsufi 24g oraz 2g ale na 2g nie działa dobrze skrypcik antyddos i musze napisać do nich ale to szczegół, powiem wam tak że są stabilne te serwery jak się o nie zadba ;)

Nie wystarczy mieć serwer z ochroną antyddos itd itd, trzeba tutaj też odpowiednio skonfigurować i żaden cwaniak mi tu nie powie że tak nie jest bo wiem na czym pracuje ;D

Ponad pół roku w sumie mam te 2 serwery i no nie narzekałem ani wcześniej kiedy nie było skrypcika antyddosa ani teraz ;D

OVH przyszykowało nieco ładną niespodziankę dla Hosteamu i innych pseudo pro serwerów :P

Powiem wam tak że serwerów z Los Angeles itp które mają na OVH nie dorównają hostemowi no tylko że hosteam szpanuje bo ma nowszą technologię, ale to się zmieni ;)

No nic więc do autora:

Nie bierz ścierwa z hosteamu dlatego że mają lepsze firewalle ;)

Zabierz sobie z OVH i tam masz firewalla podstawowego za około 700 zł ale potem co miesiąc po 79zł bo instalacja około 700 bądź 750, nie patrzyłem dokładnie ;d

Ale i tak skrypcik antyddosa działa więc no Twój wybór.

Ale hejtować będą mnie zaraz xD

Pozdrawiam.

Bo było zjebaną serwerownią ale sie ogarneli.

Teraz jest to jedna z lepszych i moge ją polecić.

1390305976-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Szukam] Jaki hosting (dedyk)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...