Atoria MT2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam Poszukuję dobrego hosting'u na serwer metin2 . ; Jaki polecacie na chwilę obecną ??? Budżet - 800zł/mc Proszę pisać pod tematem lub na PW Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Savien Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 OVH Odnośnik do komentarza
ImperialTribe Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 OVH/Hosteam/Atman. wywalilem /k Gram w metin2 pod nickiem: Bubek Odnośnik do komentarza
ZeeZ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Hosteam Odnośnik do komentarza
Atoria MT2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ale proszę trochę opisać , jaka najlepsza oferta itp. Odnośnik do komentarza
3R✘ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 OVH/Hosteam/Atman. Atman obsługuje tylko firmy : >. Odnośnik do komentarza
ImperialTribe Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Atman obsługuje tylko firmy : >. Dlatego tak malo osob z niego korzysta i wie ze jest bardzo dobry wywalilem /k Gram w metin2 pod nickiem: Bubek Odnośnik do komentarza
Roowinek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 OVH wyłącznie. Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ludzie mówią że do metina najlepszy Hosteam a jak niby ravia tam stoi to nad czym tu się zastanawiać ? Odnośnik do komentarza
ImperialTribe Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ludzie mówią że do metina najlepszy Hosteam a jak niby ravia tam stoi to nad czym tu się zastanawiać ? Nad tym, ze oprocz wlasnie swojej ochrony antyddos nie ma nic wiecej do zaoferowania w rozsądnej cenie w porownaniu do OVH. wywalilem /k Gram w metin2 pod nickiem: Bubek Odnośnik do komentarza
Atoria MT2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czyli najlepszym hostingi'em będzie OVH.pl ? Odnośnik do komentarza
WinTeR32 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 albo http://www.kimsufi.com/pl/ exone.pl Ja polecam HosTeam Odnośnik do komentarza
Pan Janusz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Hosteam lecz tylko wtedy gdy jesteś pewien swoich umiejętności i pomysłu ;p Odnośnik do komentarza
eleshar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie kupuj hosteam . mialem tam sewery co prawda zajebista stabilnosc ale ceny odstarszaja na ovh masz lepszy serwer za 3 raz ytaniej Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie kupuj hosteam . mialem tam sewery co prawda zajebista stabilnosc ale ceny odstarszaja na ovh masz lepszy serwer za 3 raz ytaniej A na OVH jest taka stabilnośc? wgl to jaka jest najlepsza serwerownia ( POD METINA) ? mówią że hosteam inni że ovh inni że jeszcze inaczej itp itp ? Ktoś wie? Lub miał jakieś doświadczenia? Odnośnik do komentarza
Migren Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 niepolecam hosteam tylko i wylacznie OVH Odnośnik do komentarza
Cannzas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam OVH Odnośnik do komentarza
AdrianQu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 OVH - najtańsze na rynku, szybka pomoc techniczna, blokowanie maszyny jak wychodzą z niej ataki Pomagają w dużym stopniu. za 600zl masz 128gb RAM a u innej serwerowni 128gb okolo 700-1000zl Odnośnik do komentarza
3R✘ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 OVH (http://www.soyoustart.pl/oferta.xml) Niedługo startuje oferta dla gier. Odnośnik do komentarza
kamil2321 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 albo http://www.kimsufi.com/pl/ exone.pl Ja polecam HosTeam Ty weź mi z tym exone.pl bo tam takie ścierwo że masakra. Hm no proszę proszę, dawniej tak mówiono że OVH to zrąbana serwerownia a teraz kupują dedyki Co do tematu, ja mam aktualnie 2 serwery z OVH w tym że tak kiedyś była inna oferta i mam kimsufi 24g oraz 2g ale na 2g nie działa dobrze skrypcik antyddos i musze napisać do nich ale to szczegół, powiem wam tak że są stabilne te serwery jak się o nie zadba Nie wystarczy mieć serwer z ochroną antyddos itd itd, trzeba tutaj też odpowiednio skonfigurować i żaden cwaniak mi tu nie powie że tak nie jest bo wiem na czym pracuje ;D Ponad pół roku w sumie mam te 2 serwery i no nie narzekałem ani wcześniej kiedy nie było skrypcika antyddosa ani teraz ;D OVH przyszykowało nieco ładną niespodziankę dla Hosteamu i innych pseudo pro serwerów :P Powiem wam tak że serwerów z Los Angeles itp które mają na OVH nie dorównają hostemowi no tylko że hosteam szpanuje bo ma nowszą technologię, ale to się zmieni No nic więc do autora: Nie bierz ścierwa z hosteamu dlatego że mają lepsze firewalle Zabierz sobie z OVH i tam masz firewalla podstawowego za około 700 zł ale potem co miesiąc po 79zł bo instalacja około 700 bądź 750, nie patrzyłem dokładnie ;d Ale i tak skrypcik antyddosa działa więc no Twój wybór. Ale hejtować będą mnie zaraz Pozdrawiam. Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) 300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00 400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00 Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bierz OVH a potem dziw się że pada Ci serwer, chyba że umiesz dobrze skonfigurować. Bierz z hosteam, najlepiej. strach się bać Odnośnik do komentarza
EthariaPL Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 OVH teraz się zmieniło i to bardzo - mają mocne maszyny za dobrą cenę i ciekawą ochronę bezpłatną DDoS - zmienili się na lepsze.Hosteam jak to oni firma porządna - przyzwoity kontakt lecz ceny OVH ma lepsze jeżeli chodzi o maszyny. Odnośnik do komentarza
Harnaś. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ty weź mi z tym exone.pl bo tam takie ścierwo że masakra. Hm no proszę proszę, dawniej tak mówiono że OVH to zrąbana serwerownia a teraz kupują dedyki Co do tematu, ja mam aktualnie 2 serwery z OVH w tym że tak kiedyś była inna oferta i mam kimsufi 24g oraz 2g ale na 2g nie działa dobrze skrypcik antyddos i musze napisać do nich ale to szczegół, powiem wam tak że są stabilne te serwery jak się o nie zadba Nie wystarczy mieć serwer z ochroną antyddos itd itd, trzeba tutaj też odpowiednio skonfigurować i żaden cwaniak mi tu nie powie że tak nie jest bo wiem na czym pracuje ;D Ponad pół roku w sumie mam te 2 serwery i no nie narzekałem ani wcześniej kiedy nie było skrypcika antyddosa ani teraz ;D OVH przyszykowało nieco ładną niespodziankę dla Hosteamu i innych pseudo pro serwerów :P Powiem wam tak że serwerów z Los Angeles itp które mają na OVH nie dorównają hostemowi no tylko że hosteam szpanuje bo ma nowszą technologię, ale to się zmieni No nic więc do autora: Nie bierz ścierwa z hosteamu dlatego że mają lepsze firewalle Zabierz sobie z OVH i tam masz firewalla podstawowego za około 700 zł ale potem co miesiąc po 79zł bo instalacja około 700 bądź 750, nie patrzyłem dokładnie ;d Ale i tak skrypcik antyddosa działa więc no Twój wybór. Ale hejtować będą mnie zaraz Pozdrawiam. Bo było zjebaną serwerownią ale sie ogarneli. Teraz jest to jedna z lepszych i moge ją polecić. Odnośnik do komentarza
karolek632 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Moze i OVH dobre , ale placac za serwer 400 pln to dolicz sobie 500 za oplate instalacyjna ..... Polecam ci : https://serwery.unizeto.pl/?gclid=CJeSy_KRj7wCFQdY3godqDQAJg Oferta Enterprise. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.