BydgoskiCziter Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam interesuje mnie jedna rzecz, a mianowicie, czy da się schackowac komuś steam znając tylko jego login ?? Odnośnik do komentarza
izari Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak, oczywiscie. Przeciez taka mala firemka jak steam nawet nie ma po co robic jakichs zabezpieczen, bo tam tylko z 3 osoby na tydzien jakas gierke kupuja... Odnośnik do komentarza
BydgoskiCziter Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Seerio pytam bo straciłem mojego steam a ktoś znał tlyko mój login i czy to jest możliwe ? Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie, nie jest to możliwe -_- Odnośnik do komentarza
BydgoskiCziter Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 I Tyle chciałem wiedzieć, bo to mnie zastanawia, mam też paru znajomych co mi wmawiają, że da się login i oni jakoś tam kminią hasło.. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To cie oszukuja. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.