Atomek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam.Miał może kiedyś ktoś taki problem, że jak już przechodził do zapłaty za produkty w koszyku na Bundlestar i wybierał PayPal jako metodę płatności to wyskakiwało mu takie coś po zalogowaniu do paypala?Przeglądając google to tylko parę osób skarżyło się na taki problem...Z góry dziękuję! "W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu." Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a pomyślałeś by spytać na supporcie, takie problemy zgłasza się do nich czytać też nie potrafisz ze zrozumieniem że w TEJ CHWILI NIE MOGĄ OBSŁUŻYĆ ZAMÓWIENIA , widocznie serwer się pali albo się przegrzał albo mu się nie chce obsłużyć twojego zamówienia bo sobie robi backap danych itp... wystarczy że poczekasz albo ruszysz dupsko i skontaktujesz z supportem If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Atomek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a pomyślałeś by spytać na supporcie, takie problemy zgłasza się do nich czytać też nie potrafisz ze zrozumieniem że w TEJ CHWILI NIE MOGĄ OBSŁUŻYĆ ZAMÓWIENIA , widocznie serwer się pali albo się przegrzał albo mu się nie chce obsłużyć twojego zamówienia bo sobie robi backap danych itp... wystarczy że poczekasz albo ruszysz dupsko i skontaktujesz z supportem Chyba logiczne, że w pierwszej kolejności kontaktowałem się z Supportem. Nie odpisał. Napisałem to 4 dni temu. Problem trwa 5 dni już. "W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu." Odnośnik do komentarza
Atomek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @bump? "W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu." Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Problem nadal występuje, że nie możesz dokonać płatności przez PayPala? bez gif Odnośnik do komentarza
Atomek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Problem nadal występuje, że nie możesz dokonać płatności przez PayPala? Tak, nadal problem jest... "W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu." Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.