Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Cd Banów Kont 10 Lvl Z 10Kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam problem. Musze przezucic kase i itemy bo kumpel chce mnie okrasc i jest wiecej kasy niz 10kk i mam pytanie. Czy jak przezuce wiecej niz 10kk na konto 11 lvl to juz nic mi nie grozi?

BTW@ Ile warty zlodziej dusz +0 na eteorze?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Pytanie bez sensu prawie nic nie rozumiem ale jeżeli przerzucisz całą kasę na konto o innym nicku to z czego ma cię okraść ?

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Jezu jaki idiota... zaraz mnie szlak trafi -.- napie chodzi mi o to ze TEAM metin2.pl banuje konta 10lvl z kwota powyżej 10 lvl i pytam sie czy jesli nabije 11 lvl to juz nic mi nie grozi?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Elo

Mam problem. Musze przezucic kase i itemy bo kumpel chce mnie okrasc i jest wiecej kasy niz 10kk i mam pytanie. Czy jak przezuce wiecej niz 10kk na konto 11 lvl to juz nic mi nie grozi?

BTW@ Ile warty zlodziej dusz +0 na eteorze?

nie grozi Ci nic jeżeli wbijesz 20 lvl i wtedy przerzucisz kase. ;)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

A ile warty mniej wiecej zlodziej na eteorze

pomagam.jpg?1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...