Goooogle Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam ! Jako iż mój projekt nie wypalił, a dedyk sie marnuję to mogę zostać sponsorem dla gotowego projektu Czego oczekuje? - Skonczonych plików - 50/50 z IS - Szybki kontakt - I ZAUFANIA! Co oferuje ? - Dedyka Kimsufi - Płatne modyfikacje do IP.Board (z starego forum) - ew. Hosting WWW - Szybki kontakt Parametry dedyka: Procesor : Xeon E3-1225 v2 Pamięć RAM: 16GB Rdzenie /Wątki : 4c / 4t Taktowanie procesora : 3.2 GHz+ Dysk : 2x 500 GB Przep : 100 Mbps Kontakt tylko na PW lub podspodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raque Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ja oferuje harda pliki za 2 tyg beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savien Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kontakt gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giecu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @UP Za 2 tygodnie to pewnie mu się skończy czas dedyka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goooogle Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @UP Za 2 tygodnie to pewnie mu się skończy czas dedyka ;D Opłacony na 3 miesiące /savien nie mam gg, pw lub jakis inny chat internetowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raque Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak pana interesuje moj hardzik za 2 tygodnie bo musze pliczki napisac a posiedze troche i szybko pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goooogle Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak pana interesuje moj hardzik za 2 tygodnie bo musze pliczki napisac a posiedze troche i szybko pojdzie Opisz mi bardziej twój projekt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savien Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opłacony na 3 miesiące /savien nie mam gg, pw lub jakis inny chat internetowy. No to pw forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannzas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Co się stało z twoim projektem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.