shew32 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam mam pytanie . Wczoraj pobrałem pewnego metina ali** i były wirusy da się teraz coś zrobić aby wszystkie pliki zainfekowane zostały wyleczone nie usunięte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam mam pytanie . Wczoraj pobrałem pewnego metina ali** i były wirusy da się teraz coś zrobić aby wszystkie pliki zainfekowane zostały wyleczone nie usunięte ? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam mam pytanie . Wczoraj pobrałem pewnego metina ali** i były wirusy da się teraz coś zrobić aby wszystkie pliki zainfekowane zostały wyleczone nie usunięte ? Nie ma takiej opcji. jedynie co pomoże wywalić ten syf z tego klienta to kilkukrotny skan Dr web cure it. jeśli to nie pomoże napisz mi na pw, podam ci forum na którym pewna kobieta ci pomoże ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shew32 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 skan zrobiłem esetem http://screenshooter.net/9373610/fovkrno Troszkę było tego :P potem wziełem tym programem 3 razy i pomogło dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.