MrPatryko Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam ,podczas zapisu wyrzuca wszystkich graczy i jest MEGA lag! Wszystkie komendy do zapisu tak samo... Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurvMotion Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @UP Ja też tak miałem ...masz za duży border ,albo za słaba maszyna sam nie wiem...;/ Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Google.pl Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Problem jest inny niż pisze @up. Autosave to syf. Działa na zasadzie saveall co bardzo laguje. Poszukaj czegoś innego. Jak nie to w domu podam Ci plugin CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurvMotion Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @UP Jak wrócisz do domu to prosiłbym o ten plugin co Ty masz... Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_const Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A nie prościej wykonywać kopię mapy z poziomu ssh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Google.pl Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @up Chyba nie wiesz co to autosave CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurvMotion Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Chodzi tylko o to ,aby zapisało mapę bez lagów albo jakis lag na 5 sekund ,a nie że wszystkich wywala... Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Google.pl Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autosave działa na zasadzie /saveall, natomiast jest plugin który wykonuje komendę na usunięcie itemow oraz np. Bloków tnt(podpalonych) poczym zapisuje tylko mapę. CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurvMotion Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @UP A wiesz jak sie nazywa i podałbyś link ? Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwasxD Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Też bym prosił o link do owego autosave'u. Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko _______________________________________________________________________ 50/100/150/200/250/300/350/400/500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zróbcie sobie skrypt... Mam nawet gotowca. Mnie też lagował AutoSaveWorld, lecz gdy przeniosłem się na skrypt wszystko działa. Jeżeli masz spigota, to zmień na CraftBukkit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muras331 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 command /zapisz: permission: sk.zapisz trigger: broadcast "&9Zapisywanie mapy.." wait 2 seconds execute console command "save-all" broadcast "&9Zapisywanie zakonczone" every 10 minutes: broadcast "&9Zapisywanie swiata.." wait 2 seconds execute console command "save-all" broadcast "&9Zapisywanie swiata zakonczone!" łap skrypt, jak bedzie wywalac bledy pisz, pomoge Takie życie na patencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.