Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie na tym złomie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie moge się napatrzyć jak inni moim koledzy grają w WoWa... ;/ dlatego chciałęm zapytać czy pójdzie na moim laptopie, jest on dość stary ;/

Procesor pentium 2,0 Ghz, 2 GB ram (ddr2 pewnie), grafika zintegrowana intel family coś tam...

Na minimalnych śmigał oblivion (tes IV) bez problemu, WOW ma mniejsze wymagania i to dużo, więc myśle, że powinien działać, ale wole zapytać tu na forum :)

Opublikowano

Może być kiepsko, bo FPS'y w WoWie są zależne od tego, ile osób jest w danym miejscu. A z tym różnie bywa na privach jak i na globie.

Opublikowano

Możliwe, że na Classicu - TBC - WOTLK by śmigało (dostosowałbyś rozdzielczość i ustawienia graficzne). Na globalu, czyli na MoP wątpię aby działało, z tego co zauważyłem na globalu jest lepsza grafika ze względu na nowszy patch (5.4), na którym to grasz w dodatek Mists of Pandaria.

Opublikowano

Z tego co wiem, liczy się też ping a ten mam odpowiedni, 22... Więc pod względem algów od łącza powinno być dobrze... mam zamiar grać na theatreofdreams a tam zbyt dużo osób nie ma... okaże sie czy pójdzie jak sie zainstaluje i dam znac jak chodzi :)

Aaa znacie jakiś program do sprawdzania FFS?