rossana Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, nie moge się napatrzyć jak inni moim koledzy grają w WoWa... ;/ dlatego chciałęm zapytać czy pójdzie na moim laptopie, jest on dość stary ;/ Procesor pentium 2,0 Ghz, 2 GB ram (ddr2 pewnie), grafika zintegrowana intel family coś tam... Na minimalnych śmigał oblivion (tes IV) bez problemu, WOW ma mniejsze wymagania i to dużo, więc myśle, że powinien działać, ale wole zapytać tu na forum Odnośnik do komentarza
BlueDave Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Powinno śmigać. Odnośnik do komentarza
rossana Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Śmigać, śmigać? Czy śmigać, że będzie ciąć, że sie w mieście nawet nie postoi? Odnośnik do komentarza
DesoPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Może być kiepsko, bo FPS'y w WoWie są zależne od tego, ile osób jest w danym miejscu. A z tym różnie bywa na privach jak i na globie. Odnośnik do komentarza
Dallmar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Możliwe, że na Classicu - TBC - WOTLK by śmigało (dostosowałbyś rozdzielczość i ustawienia graficzne). Na globalu, czyli na MoP wątpię aby działało, z tego co zauważyłem na globalu jest lepsza grafika ze względu na nowszy patch (5.4), na którym to grasz w dodatek Mists of Pandaria. Odnośnik do komentarza
LuuuuuuuziQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie pojdzie Ci. Ja mam lepszy i mi nie chodzi (tzn chodzi, ale sa takie lagi/sciny, ze grac sie nie da :/ Odnośnik do komentarza
rossana Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Z tego co wiem, liczy się też ping a ten mam odpowiedni, 22... Więc pod względem algów od łącza powinno być dobrze... mam zamiar grać na theatreofdreams a tam zbyt dużo osób nie ma... okaże sie czy pójdzie jak sie zainstaluje i dam znac jak chodzi Aaa znacie jakiś program do sprawdzania FFS? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi