Skocz do zawartości

[Pytanie] bot

pemixios

Rekomendowane odpowiedzi

Hej chciałbym was zapytać o bota jestem Świeżakiem w takich sprawach nigdy nie używałem bota i mam do was kilka pytań jakiego darmowego bota lub płatnego mógłbym pobrać czy ktoś mógł dać waypointów lub skrypty na miejsca do bota mój char 61 ek 77/70 z góry dzięki

Drift Mafia Clan (Rip)

Forever

Ranga:Mafiozo

Zaczyna się ja może opowiem jak to było w moim przypadku.Z początku używałem Redbota, ale strasznie obicąża procesor jeśli masz słaby procesor nie ma co męczyć maszyny na Redbocie, używam od dłuższego czasu Xenobot'a jest genialny, prosty w obsłudze, odpalam sobie 2mc i 2 Xeno i 0 lagów, moge sobie spokojnie siedzieć na Youtube itp. Więc nie ma co się zastanwiać Xenobot wygrywa moim zdaniem lepiej odpalić na dobrej masyznie 4mc i 4boty kase robią niz 2mc i 2 redboty.

Aktualnie pobrałem tibia auto i potrzebuje skrypt na darashie dragon lair zeby sam latał do sklepu ożywał czarów itp Moja profesja to 60 ek ma może ktoś waypointów itp do załadowania ?

Wywal Tibie Auto najgorszy badziew, nie mówiąc o tym, że jest wykrywalny. Powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] bot   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...