pemixios Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Hej chciałbym was zapytać o bota jestem Świeżakiem w takich sprawach nigdy nie używałem bota i mam do was kilka pytań jakiego darmowego bota lub płatnego mógłbym pobrać czy ktoś mógł dać waypointów lub skrypty na miejsca do bota mój char 61 ek 77/70 z góry dzięki Drift Mafia Clan (Rip) Forever Ranga:Mafiozo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaffaka Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam xenobota ;P darmowy i do tego prosty Poszukaj tutaj na forum jest pełno tego 100 [+] 300 [+] 500 [+] 700 [+] 900 [+] 1100[+] 1300[+] 1500[+] 1600[+] 1700[+] 1800[+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REq94 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam xenobota ;P darmowy i do tego prosty Poszukaj tutaj na forum jest pełno tego Xeno nie jest darmowy, ale cracka znajdziesz na forum mpc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganji Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja Polecam RedBota Bardzo Fajny Botek, Bardzo duzo skryptow Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemPolakiem Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 WindBot by NovusOrdo It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REq94 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zaczyna się ja może opowiem jak to było w moim przypadku.Z początku używałem Redbota, ale strasznie obicąża procesor jeśli masz słaby procesor nie ma co męczyć maszyny na Redbocie, używam od dłuższego czasu Xenobot'a jest genialny, prosty w obsłudze, odpalam sobie 2mc i 2 Xeno i 0 lagów, moge sobie spokojnie siedzieć na Youtube itp. Więc nie ma co się zastanwiać Xenobot wygrywa moim zdaniem lepiej odpalić na dobrej masyznie 4mc i 4boty kase robią niz 2mc i 2 redboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemixios Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Aktualnie pobrałem tibia auto i potrzebuje skrypt na darashie dragon lair zeby sam latał do sklepu ożywał czarów itp Moja profesja to 60 ek ma może ktoś waypointów itp do załadowania ? Drift Mafia Clan (Rip) Forever Ranga:Mafiozo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REq94 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Aktualnie pobrałem tibia auto i potrzebuje skrypt na darashie dragon lair zeby sam latał do sklepu ożywał czarów itp Moja profesja to 60 ek ma może ktoś waypointów itp do załadowania ? Wywal Tibie Auto najgorszy badziew, nie mówiąc o tym, że jest wykrywalny. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.