Bobson. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 siema. Mam bardzo nieprzyjemny i do tej proy nie napotkany przeze mnie problem, otóż ustawioną domyślną przeglądarkę mam chrome i przy szperaniu na necie na Internet explorezrze wyświetlają mi się co chwilę jakieś reklamy jeszcze żeby się 1 wyświetliła na pól godziny to bym przeżył a tak to na pół godziny potrafi się wyświetlić 10 takich reklam. Dodatkowo są strasznie wkurwiające ponieważ są z dziwiękiem ... Jeśli pomożecie dam niezliczoną ilość lajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 adblocker zainstaluj. Taki dodatek do przeglądarek. Bez tego ani rusz! PS. nie dajmy na sobie zarabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 siema. Mam bardzo nieprzyjemny i do tej proy nie napotkany przeze mnie problem, otóż ustawioną domyślną przeglądarkę mam chrome i przy szperaniu na necie na Internet explorezrze wyświetlają mi się co chwilę jakieś reklamy jeszcze żeby się 1 wyświetliła na pól godziny to bym przeżył a tak to na pół godziny potrafi się wyświetlić 10 takich reklam. Dodatkowo są strasznie wkurwiające ponieważ są z dziwiękiem ... Jeśli pomożecie dam niezliczoną ilość lajków Możesz też spróbować przeskanować programem AdwCleaner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Averst Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Albo pobrać chroma lub Firefox + adblock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobson. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Albo pobrać chroma lub Firefox + adblock chyba nie umiesz czytać napisałem że używam chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.